Päiväretki Puerto de Mogániin

Kanarialla ollessamme kävimme eräänä päivänä päiväretkellä Puerto de Mogánissa, joka sijaitsee lähellä Puerto Ricoa sekä Arguneguínia. Lähdimme matkaan anoppini sekä hänen miehensä kanssa ja matkan Puerto de Mogániin taitoimme veneellä Puerto Ricon satamasta. Puerto de Mogánin kylän sanotaan olevan yksi kauneimmista Gran Canarialla ja kylää kutsutaankin Kanarian Venetsiaksi pienten kanaaliensa vuoksi. Kylä sijaitsee hieman syrjässä muista saaren eteläosassa ja kylää ei luonnehdita samalla tavalla turistirysäksi kuin esimerkiksi Puerto Ricoa. 

Matka Puerto Ricosta veneellä Puerto de Mogániin kesti noin 30 minuuttia ja edestakainen matka maksoi noin 15 euroa aikuiselta. Veneessä oli lasipohja, josta kävimme ihailemassa merenpohjaa sekä pysähdyimme hetkeksi katsomaan kalojen ruokintaa. Veneeltä oli upeat maisemat Gran Canarian kallioille ja rannoille, jotka ovat karuudessaan kauniita.
Sen ihmeellisempiä suunnitelmia meillä ei ollut päiväretkelle, sillä meistä kukaan ei ollut käynyt Puerto de Mogánissa aikaisemmin. Halusimme tutkia rauhassa paikkoja ja ihailla mm. kauniita rakennuksia ja niitä koristavia kukkia. Kävelimme rauhassa ympäri pientä kylää sekä pysähdyimme mm. Mohitolle, joka on meidän porukan vakkaridrinksu aina lomalla.

Hieman myöhemmin kävimme myös syömässä sekä hieman shoppailemassa, sillä minun piti ostaa itselleni uudet kengät hiertävien tilalle. Kauppoja Puerto de Mogánissa ei ollut liiaksi, mutta kuitenkin enemmän kuin omassa kylässämme Arguineguínissa.
Tästä tulikin melko kuvapainoitteinen postaus, mutta puhukoot kuvat Puerto de Mogánin upeuden puolesta. Jos olet käymässä Gran Canarialla, suosittelen ehdottomasti käyntiä täällä! Tämä oli ehdottomasti yksi kauneimmista ja taianomaisimmista paikoista, joissa olen käynyt! Luontohan on todella karua muutoin tuliperäisillä Kanarian saarilla, mutta täällä kukkaloisto pääsee oikeuksiinsa.
 1. Työpäivän jälkeen nautin tällaisista postauksista, joissa voin nauttia kuvien katselusta...varsinkin kun oli näin ihania kuvia <3
  Ihanaa keskiviikkoa sinulle Cami <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Nuo maisemat oli kyllä paikan päällä vielä 100x upeammat :)

   Poista
 2. Nuo porttikongit ja talot niin kauniita! Ihanat kukat ja kasvit sielä, näytät myös sika ruskealta tossa kuvassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kuulin tänään, että tuote vaalenpunaista kukkaa myydään täälläkin ja sen saa vielä siis menestymäänkin Suomen oloissa. Aion hankkia sellaisen sitten kesäksi omalle terassille :) Bougainvillea on siis nimeltään! Kyllähän siellä vähän väriä tarttui pintaan, jee!

   Poista

Designed by FlexyCreatives