Tämän viikon parhaat jutut

Kuluneen viikon paras: 
Ei liene yllätys jos sanon, että loma ja viimeiset päivät Gran Canarialla. Sekä maanantai että tiistai menivät täysin vain ollessa, sillä emme halunneet enää viimeisinä päivinä tehdä mitään.

Kuluneen viikon huonoin:
Kotiinpaluupäivä eli keskiviikko oli todella pitkä päivä. Tjäreborgin bussi haki meidät hotellilta hieman klo 11 jälkeen, mutta olimme kotona vasta 23.30. Lisäksi torstai oli lisäksi työpäivä ja töiden jälkeen tiedossa oli vielä yhtiökokous sekä Teukan hakeminen äidiltäni. Perjantaiaamun kruunasi prinsessaan iskenyt norovirus, joten tällä viikolla riitti muutamaan päivään sitä huonoa.

Tänään aion: 
Tänään aion ottaa rennosti enkä aio tehdä yhtään mitään. Tämänkin postauksen kirjoitin oikeasti jo eilen lauantaina.

Viikonloppuna suunnitelmissa: 
Viikonloppua ei tänään olekaan enää paljoa jäljellä, mutta suunnitelmiin kuului ampumahiihdon mm-kisojen sekä Paratiisihotellin katsominen sekä postausten kirjoittaminen varastoon.

Viikon ruoka: 
Pizza, jota tuli syötyä melkein joka päivä lomalla <3 Huomenna alkaakin sitten taas kevennys, joka jatkuu kesään asti. Tosin voihan tortillapizzaakin syödä, vaikka onkin Bikini Challengella ;D
Päivän fiilis:
Toivottavasti hyvä ja saadaan nukkua pitkään <3

Viikon treenit:
Kävin tiistaina vielä aamulenkillä Arguineguínissa ja koitin parhaani mukaan nauttia juoksusta. Lenkkeily ei todellakaan kuulu suosikkilajeihini, mutta aion jatkaa juoksemista Suomessakin. Aion pidentää lenkkejäni hieman jatkossa, jotta ne tulisivat olemaan noin 5 kilometrin mittaisia. Yhtään sen pidempää matkaa en halua juosta, vaikka jaksaisinkin.
Viikon hankinta:
Tällä viikolla en hankkinut yhtään mitään. Tosin uuden kapselikeittimen ostaminen taitaa olla edessä, sillä edellinen ei enää toimi :(

Kuluneen viikon ajatus:
Lomahan se pyöri mielessä ja äitini koittaakin kovasti houkutella meitä mukaansa Sloveniaan kesäksi. Ihana paikkahan se on, mutta voi olla että se reissu jää tänäkin vuonna väliin.

Viikon asu:
Tällä viikolla viihdyttiin vielä pääosin uikkareissa sekä kotona kotivaatteissa. Asukuvia matkalla ei juuri tullut otettua. 
  1. Voi että tuo teidän loma kuulostaa ihanalle, tosi hyvä idea pyhittää vikat päivät ihan vaan olemiselle! Mukavaa sunnuntaita sulle! :)

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti teidän pikkuinen voi jo paremmin!
    Täällä on tänään pizzapäivä miehillä, mutta minä taidan tehdä sellaisen kasvistortillan itselleni ruoaksi.
    Leppoisaa sunnuntaita sinulle Cami!

    VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives