Projektina miinus kymppi

Sivusinkin tätä aihetta yksi päivä IG storyssani (IG: @pinxedful) eli tarkoituksena olisi nyt karistella kymmenen kiloa painosta pois. Päätin pudotustavoitteen jo ennen kuin kävin edes puntarilla ottamassa aloitusmittoja, mutta eipä kauas jääty omasta arvauksesta. Dieettsin viime vuoden puolella 29 viikkoa ja opettelin jälleen huolehtimaan itsestäni. Paino putosi silloin noin 68 kiloon, mutta tavoitteena on päästä myös tuosta lukemasta vielä hitusen alemmas.

Ihan alkuun täytyy sanoa, että tiedän sen ettei paino todellakaan kerro kaikkea, mutta omassa tilanteessani on todettava että tässä tilanteessa se on ihan ok mittari vähintäänkin sille mitä haluan saavuttaa. Jos kävisin edelleen aktiivisesti salille, voisin olla fyysisesti paljon kireämmässä kunnossa, mutta olla painoltani lähellä nykyisiä mittoja tai jopa yli. Haluan kuitenkin jatkossa olla kevyempi eli ihan oikeasti painaa vähemmän. Haluan olla ketterämpi ja haluan jaksaa paremmin Megazonessa ja siihen auttaa se, että olisin oikeasti kevytrakenteisempi.
Tällä hetkellä painan noin 73 kiloa, kiitos tehokkaan 15 päivän pizzaa ja olutta joka päivä-bulkkidieetin. Hieman ollaan siis plussalla lokakuun lukemiin verrattuna, mutta pahimmat pöhötykset lähtevät varmasti nopeasti. Tarkoitus on pudottaa painoa hiljalleen nyt kohti kevättä ja kesää ja jo eilen illalla tapahtui ensimmäinen sortuminen, kun talomme herra halusi tilata siipiä Siipiweikoista. Tällehän minä en sano ei enkä tule jatkossakaan sanomaan. Rajani menee herkuissa sekä alkoholin aion jättää kokonaan pois. Tosin lomaa lukuunottamatta en välttämättä juo edes joka kuukausi muutenkaan mitään, joten sen suhteen muutos ei ole iso.

Käytössäni on Bikini challengen ruokavalio sekä kotitreenit, joilla olen tottunut treenaamaan. Kotitreenien lisäksi aion lenkkeillä sekä käydä Megazonessa, jotta kunto nousisi samalla. Tänään meillä olikin tehokas treenipäivä, sillä kävimme aamulla pitkällä vaunulenkillä kaverini kanssa sekä tein leikkipuistossa jumpan samalla, kun prinsessa touhusi hiekkalaatikolla. Puistotreeneistä onkin tullut viikonloppujemme vakkarijuttu, sillä mikäs siinä ulkona treenatessa raittiissa ilmassa. Leikkipuiston jälkeen kävimme vielä toisella kävelylenkillä, jotta päivän kävelykiintiö tuli varmasti täyteen. 
Lenkkimaisemat kotona vs Kanarialla

Mitään aikamäärettä projektille en ole asettanut, mutta kyllähän mielessä siintää sellainen hieman yli puoli kiloa/viikko pudotustahti. Nyt ensimmäisellä viikolla painossa oli paljonkin vaihtelua ja heti ensimmäisenä päivänä paino oli pompannut ylöspäin 600 grammaa. Dieetillä ollessani olen erittäin aktiivinen itseni punnitsija, sillä seuraan mieluummin tilannetta päivittäin kuin annan yhden "huonon" punnituspäivän pilata onnistumisen tunteen. 

Mites te haluaisitte seurata projektin edistymistä? Haluatteko nähdä muutoskuvia ja mittoja sekä seurata välipunnituksia?
 1. Hei mulla on ihan samat tavoitteet kuin sulla eli noin kymppi olisi tarkoitus pudottaa :) Laita ihmeessä muutoskuvia ja mittoja, seuraisin muutosta mielelläni!

  Tsemppiä tulevaan projekttin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ja kiitos samoin sinne isot tsempit :) Laittelen kuvia jahka kerkiän!

   Poista
 2. Moikka, onnea tähän projektiin! Ennen ja jälkeen kuvat olis hyvät, varmaan sitten kun oot päässyt tavoitteeseen, viikossa ulkoiset erot just ei heti erotukkaan :) Pääset noista lomakiloista varmasti nopeesti irti palaamalla arkeen! Tsemppiä!

  VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives