Kotona jälleen

Heippa taas! Nyt me ollaan vihdoin palattu lomalta kotiin ja vaikka lomalla olikin ihanaa, onhan se myös ihan kiva olla kotona. Nämä kaksi ensimmäistä päivää kotisuomessa ovat olleet aika kauheita, sillä eilen edessä oli jo heti täysi työpäivä ja lisäksi työpäivän jälkeen tiedossa oli lisäksi yhtiökokous sekä Teukan haku hoidosta vielä illalla. Tänään prinsessalle iski lisäksi jälleen oksennustauti niin kuin edellisenkin reissun jälkeen, joten lomaltapaluu on ollut kaikkea muuta kuin helppo ja mukava. 

Olin luvannut ajastaa teille postauksia lomani ajaksi ja niin olinkin tehnyt, mutta tosin viime vuodelle :D Noh, nyt on ainakin pari postausta jälleen varastossa ja tarkoitus olisi alkaa purkaa lomakuvia ja postauksia vähitellen kunhan kaikkien vointi ja jaksaminen sen sallii. 

Tänään me emme tosiaan ole tehneet mitään sen ihmeellisempää ystävänpäivän kunniaksi, sillä neiti on nukkunut suurimman osan päivästä. Onneksi sentään ystävänpäivän kunniaksi hankitut pullat saatiin syötyä ja täytyy toivoa, ettei vatsapöpö iske vielä meihin muihinkin. Meidän isäntä on tällä hetkellä työmatkalla, joten me hengailemme täällä kaksin. Olin toivonut viikonlopulle reissua kirpparille, mutta se taitaa jäädä tekemättä. Lisäksi tarkoitus on myös katsoa ampumahiihdon mm-kisoja sekä ottaa Norjan Paratiisihotellin jaksot kiinni. Kaikki merkit siis osoittaa siihen suuntaan, että nyt olisi hyvä kerätä voimia ja levätä loman jälkeen!
  1. Pikaista paranemista pikkupotilaalle ja rentoa ystävänpäivää teille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Neiti onneksi parani tunneissa, joten päästiin suht helpolla :) Rentoa jo mennyttä ystävänpäivää sinne <3

      Poista

Designed by FlexyCreatives