Uusin tilaus H&M Homelta sekä sisustushaaveita

Tilasin ennen matkaamme hieman kotiimme uusia juttuja, sillä kevät lähestyy kovaa vauhtia ja hankin koristeeksi toisaalta mm. puuvillan oksia sekä vihdoin myös pampaheiniä. Minulla oli akuutti tarve ainakin maljakoille, mutta tulihan sitä samalla katseltua paljon muutakin vaikka joskin mm. uusi matto jäi vielä tilaamatta. 

Lähestyvä kevät saa ainakin täällä kovan sisustusinnon pintaan ja haluaisinkin hieman uudistaa meidän kotiamme. En halua hankkia joka kaudelle uutta, vaan suosin mielelläni sellaisia ratkaisuja, jotka on helppo toteuttaa pienin muutoksin eli käytän paljon värejä keväällä esimerkiksi tyynynpäällisissä. Tällä hetkellä meillä taitaa olla olohuoneessa kolmet tyynynpäälliset päällekkäin, sillä laiskuuksissani vedän kaikki päälliset aina vain vanhojen päälle. Noh, ovatpahan ainakin tallessa! 
Tilasin tosiaan pampaheiniä meidän olohuoneeseemme ja tarvitsin niille tietysti maljakon. Maljakko on ehkä hitusen liian pieni näille ja kerrankin uskalsin tilata hennon vaaleanpunaisen maljakon, vaikka yleensä mieheni näitä vastustaa. Ehkäpä tämä oli siis niin pieni, että tämä jäi häneltäkin huomaamatta x) 

Olen huomannut myös hieman kyllästyneeni tähän olohuoneen pöytäämme ja ehkä eniten siihen, että sen sisään kertyy muutakin tavaraa kuin niitä joita sinne kuuluisi kerääntyä. Halusin alunperin hankkia tämän pöydän siksi, että tämän pöydän sisällä tavarat ovat taaperon ulottumattomissa, mutta kuitenkin esillä. 
Puuvillan oksat koristavat tällä hetkellä meidän pyöreän ruokapöytämme keskustaa. Meidän "ruokailutilamme" on muutoin melko paljas ja valkoinen kokonaisuus, joten halusin pöydälle edes jonkun koristeen. Meidän alakertammehan on yhtä isoa tilaa, johon kuuluu keittiö, ruokailutila sekä olohuone. Ruokapöytämme tuoleineen on valkoinen ja lisäksi kalusteiden takana on valkoinen seinä, joten ruokailutila kaipasi mielestäni edes jotain pientä väriä. Seinällä on toki meidän hääpotrettimme, mutta se ei yksinään riitä. 

Meille on tulossa olohuoneeseen vielä uusi Sessakin Laaka-valaisin, mutta en ole saanut sitä yksin asennettua vielä loman jälkeen. Lisäksi toiveissa on uusi harmaa matto nykyisen valkoisen tilalle, joka ei kyllä enää ole lähelläkään valkoista, kiitos taaperon. 
Gantin uudesta mallistosta haluan ehdottomasti hankkia ainakin tämän tyynynpäällisen, jonka näin Marsaanan showroomilla. Ilmeisesti se ei kuitenkaan ole vielä tullut myyntiin, mutta kunhan tulee niin tämä lähtee tilaukseen. 

Onko teillä keväisin kova sisustuskuume?
  1. Ihania ostoksia olet tehnyt! Aina sitä jotain uutta tulee keväisin hankittua kotiin. Nyt haaveilen uudesta sohvasta ja siihen sitten ihanan pehmoisia tyynyjä paljon. Ai niin ja uudet verhotkin olkkariin olisi kiva saada :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo, ihanalta kuulostaa sunkin sisustushaaveet <3 Pitäisi hankkia ehkä parit tyynyt itsekin lisää xD

      Poista

Designed by FlexyCreatives