Victoria's Secret - tilaaminen jenkeistä

Olen pitkään pohtinut Victoria's Secretin nettikaupasta tilaamista, mutta en ole uskaltanut kokeilla onneani, sillä jenkeistä tilaaminen on ollut vähintäänkin työlästä sekä kallista nopean Googlettelun perusteella. On ties mitä tullimaksuja sekä tullin kanssa asiointi ei ilmeisesti ole helpoimmasta päästä. Kaikki pelkoni osoittautuivat onneksi turhiksi ja riskin otto kannatti, sillä tilaukseni saapuikin suht nopeasti lähetin turvin suoraan kotiovelleni asti. 


Liityin Lontoossa ollessani Victoria's Secretin postituslistalle, josta tämä koko seikkailu alkoi. Bongasin bikineiden olevan erittäin hyvässä alennuksessa ja huomasinkin pian olevani nettisivuilla surffailemassa. Lopulta päädyin klikkaamaan yllä olevat bikinit ostoskoriin saakka ja pian tilaus olikin maksettu. Hintaa näille tuli yhteensä 55 euroa, joka sisälsi kaikki käsittely- sekä tullikulut. "Ylimääräisten" kulujen osuus koko summasta oli n. 25 euroa, mutta kaikki vaiva säästyi hinnan myötä. Koska tullit tulivat maksetuksi jo tilausta tehdessä, mitään yllätyskuluja ei tarvinut jäädä enää jännittämään. 

Paketin seuraaminen oli myös tehty superhelpoksi, sillä aina kun paketti oli liikkunut askeleen eteenpäin, postitusfirmasta tuli sähköposti. Kaiken kaikkiaan paketilla kesti tulla tasan kaksi viikkoa jenkeistä kotiovelle. Yllätys olikin suuri, kun ovikello yllättäen soi tänään illalla.Kaikkien alennusten jälkeen bikineille tulikin hintaa melkein sen verran kuin ne olisivat normaalisti hinnaltaan olleet, mutta tosiaan tullit sekä toimituskulut tekevät loppusummasta hieman isomman. Bikinit olivat täysin sopivat ja tästä saan jälleen kerran kiittää sitä ystävällistä myyjää Lontoossa. Hän kun kertoi, että aivan kaikki VS:n tuotteet noudattavat samaa mitoitusta, joten uskalsin senkin perusteella tilata nämä bikinit "sokkona". 


Ei muuten taida jäädä viimeiseksi kerraksi, kun tilaan jotain Victoria's Secretiltä. Aiemmin tullimaksut ovat saaneet minut pidättäytymään shoppailusta, mutta nyt kun tiedän tilanteen toiseksi niin... Vinkkasin tietysti heti Minnalle ja serkulleni Maijalle tästä tilauksesta, joten ehkä sielläkin kohta odotellaan pakettia saapuvaksi.

Kaiken kaikkiaan Victoria's Secretiltä tilaaminen oli ehdottomasti hyvä kokemus. Maksaminen oli helppoa ja nopeaa, etenkin kun tullimaksut näkyivät suoraan tilausta maksaessa. Toimitusta oli helppo seurata ja mikä parasta, paketti saapui suoraan kotiovelle asti. Bikinit ovat myös aivan älyttömän hyvät päällä, joten jos joskus olet miettinyt näihin satsaamista, suosittelen ehdottomasti!

Onko teillä kokemusta Victoria's Secretiltä tai ylipäänsä jenkeistä tilaamisesta? 
 1. Minä ostan maailmalta kaikenlaista välillä, eikä se nettitullaus ole mitenkään hankalaa! Säästätpä ainakin kuriirien tullausmaksut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tilaan kaiken netistä ja ympäri maailman. Aion jatkossakin vältellä tulleja jos vaan mahdollista :)

   Poista
  2. Tottakai välttely on paras taktiikka, jolla säästää aikaa! Kuitenkaan - kuten sanoin - nettitullaus ei ole hankala homma.

   Poista
  3. Joo eihän tuo vaikelta vaikuta, mutta jätän silti väliin :)

   Poista
 2. En oikein tilaile mistään ulkomailta, kun Suomessakin ostan mieluusti kaupasta, kun saan sovittaa :D kokemuksesi kuulostaa kuitenkin todella hyvältä ja helpolta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas inhoan kaupoissa pyörimistä ja jos jonkun vaan saa netistä niin sitä parempi :D Esim hennesin ja Ginan vaatteet on niin vakiokokoa, että hyvin uskallan tilata + ei se vaihtaminen/palautus ole hankalaa. Kukin toki tyylillään! :)

   Poista
 3. Tosi hyödyllinen postaus! Oon itekin joskus pohdiskellut tilaamista victorias secretiltä, mutta ei ole tullut sitä tehtyä varmasti juurikin piilokulujen pelossa. Ehkä sitä nyt sit uskaltaiskin tilata :)
  Ja noi bikinit on kyllä aivan täydelliset! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nyt kyllä uskaltaa tilata, onneksi :) Bikinit on uskomattoman hyvät päällä, suosittelen!

   Poista

Designed by FlexyCreatives