Pink birthday presents from Ted Baker

Olen varmaankin joskus maininnut miten Ted Baker kuuluu suosikkimerkkeihini. Ei siis liene yllätys, että omat synttärilahjani päätin tilata juuri Bakerilta. Ihastuin Gatwickin lentokentällä mm. Bakerin viittaan, jonka laitoin tilaukseen saman tien kun näin sen olevan alennuksessa.Näille keleille viitta on toki liian lämmin vielä toistaiseksi, mutta ilmojen viiletessä tätä tulee varmasti käytettyä todella paljon. Hintaa viitalla oli 168 euroa. Se mikä muuten on hyvä Ted Bakerilta tilatessa, on toimitusten nopeus sekä hinta. Baker ei peri erikseen minkäänlaista postitusmaksua ja paketit tulevat nopeasti. 

Ted Baker pencil case
Toinen juttu, josta olen haaveillut pitkään, on Bakerin penaali. Näitä olen koittanut metsästää mm. Stockmannilta jo vuosia ja olisihan se pitänyt arvata, että tilaus suoraan Englantiin olisi ratkaissut ongelman saman tien. Jos joku on täydellisyyttä juuri minulle niin se on kyllä tämä. Vaalea roosa sekä ruusukulta on aika lyömätön väriyhdistelmä minulle. Hintaa tällä oli n. 30 euroa.

Ted Baker Immey ballerinas
Edelliset ballerinani sanoivat sopimuksensa irti muutama viikko sitten kengän haljettua kantapäästä. Tilanne siis vaati uusia ballerinoja ja okei, olihan ne edelliset jo aika kulahtaneet sekä muutaman vuoden vanhatkin. Onneksi sain napattua nämä kengät itselleni ennen alen alkamista, sillä koot loppuivat jo samana aamuna. Hintaa näillä oli 105 euroa. 

Nämä siis tilasin itselleni syntymäpäivälahjaksi ja selkeästi näissä kaikissa on hyvin yhtenevä teema. Kaikki ovat vaaleanpunaisia ja niissä on ruusukultaisia yksityiskohtia. Toisaalta kun löytää tyylinsä niin kyllä sen sitten vain tietää :) Monet ovat kritisoineet mm. keskustelupalstoilla Bakeria halpismerkiksi ja kovin muovisiksi. Itsekään en niille Bakerin muovikasseille syty, mutta etenkin vaatteet ovat olleet mieleeni. Tulen varmasti investoimaan Bakerin vaatteisiin jatkossakin, vaikka hinta onkin hieman korkeahko.

Mitä te tykkäsitte näistä synttärilahjoista? :)
 1. Tuo viitta on tosi kaunis ♥! Tuo yksityiskohta tossa edessä sopii siihen tosi hyvin :)

  VastaaPoista
 2. Itse tykkään kanssa Ted Bakerin tuotteista ja käynkin heidän sivustollaan usein kuolailemassa kaikkia söpöyksiä ♥ Sun valkkaamat tuotteet on kaikki todella ihania :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mun oli myös pakko aloittaa Pinterestissä Ted Baker- taulu, että saan sinne kerätä rauhassa kaikki ihanimmat jutut :D

   Poista

Designed by FlexyCreatives