Kosmetiikkakorneri: LivBox Kesäkuu 2016

Tilasin pitkästä aikaa LivBoxin sen ollessa tarjouksessa ja voin sanoa, että kyllä muuten kannatti! Lopetin aikoinani LivBoxin tilaamisen siitä syystä, kun se tuntui kerta toisensa jälkeen olevan täynnä roskaa. Kyllästyin joka kerta boxista paljastuvaan hammastahnaan tai säälittävän kokoiseen hajuvesinäytteeseen. Jokainen tuote ei voi tietenkään miellyttää joka kerta, mutta parempi lopettaa epämieluisan boxin tilaaminen ainakin hetkeksi. Tällä kertaa tosin boxi olikin täynnä pelkästään niitä kivoja yllätyksiä.

Mitä sieltä boxista sitten paljastui?


Batiste - Blush kuivashampoo

"Blushin parfyyminen kukkaistuoksu todella kääntää päät. Muutama nopea suihkaisu jättää hiukset raikkaaksi, ilmaviksi sekä upen tuoksuisiksi"
(Ovh 6,90€ / 200ml)

Tätä tuotetta en ehtinyt kokeilla vielä itse, mutta kuivashampoolle on tässä taloudessa aina käyttöä. Minulta löytyy jo entuudestaan Biozellin sekä Klippoteketin kuivashampoot ja tämä ei varmasti kalpene niiden rinnalla.

Vaseline - Aloe Soothe suihkutettava kosteusvoide

"Uusi vartalovoide spray sisältää aloe veraa, joka on tunnettu ihoa parantavista ominaisuuksistaan. Raikas ja kevyt koostumus imeytyy nopeasti ja rauhoittaa kuivaa ihoa."
(Ovh 5,95 € / 190ml)

Tämä toden totta levittyy ja kuivuu nopeasti. Tätä on ihana suihkutella iholle saunan jälkeen, suosittelen!


Dove - Advanced hair series regenerate nourishment shampoo ja hoitoaine

"Vaurioituneille ja käsitellyille hiuksille kehitetty hiustenhoitosarja ravitsee jopa erittäin vaurioituneita hiuksia välittömästi. Punalevää sisältävä koostumus korjaa hiuksen rakennetta syvältä, palauttaa hiuksiin terveen kiillon ja tunteen. Soveltuu päivittäiseen käyttöön." (Ovh 4,05 € / 250 ml)

Omat hiukseni ovat olleet todella huonossa kunnossa pidennysten jäljiltä, joten pieni korjaussarja tulee tarpeeseen. Vuoden aikana hiukseni ovatkin kasvaneet ja vahvistuneet huomattavasti. Näitä testattuani hiukseni todella tuntuvat sileämmiltä ja kaikin puolin paremmilta.

Aco - Soft Bronze päivävoide

"Itseruskettava voide, joka antaa saman tien iholle ruskettuneen sävyn. Kosteuttaa ja pehmentää ihoa." (Ovh 11,30 € / 50 ml)

Tämä olikin jo entuudestaan tuttu tuote ja olen ollut tyytyväinen tähän kasvovoiteeseen. Olen käyttänyt tätä jo parin vuoden ajan ja mikäli kaipaat hyvää (ja turvallisesti levitettävää) itseruskettavaa kasvoille, kokeile tätä!


Essence - Forbidden Volume ripsiväri

"Niin hyvä, että sen pitäisi oikeasti olla kielletty! Dramaattista tuuheutta, ei paakkuja. Forbidden volume ripsivärin kartiomainen kuituharja antaa ripsille uskomatonta runsautta - yksi levityskerta riittää." (Ovh 3,69 € / 12ml)

Olen aiemmin ollut vannoutunut Yves Rocherin ripsivärin käyttäjä, mutta tämän jälkeen lähtee ripsiväri vaihtoon. Olen kyllä kuullut Essencen meikeistä pelkästään hyvää, mutta nyt oli ensimmäinen kerta kun niitä itse kokeilin. Juuri tällaisen ripsivärin olen aina halunnut ja vielä mihin hintaan! Käyttämäni Yves Rocherin ripsiväri maksaa 17,50 €, joten vaihtoon kiitos!

Boxista paljastui itselleni myös mieluinen Zalandon 10 € arvoinen alennuskoodi, joka tulee varmasti jossain vaiheessa tarpeelliseksi. Minulla on nimittäin lahjakortti Zalandolle ja odottelen sieltä löytyvän jotain kivaa, johon sitten voin käyttää nämä molemmat. Tällä kertaa LivBox oli siis tarjouksessa ja hinta kesäkuulta oli 11,90 €, joten täysin sen rahan arvoinen boxi tällä kertaa. Jatkan ainakin toistaiseksi siis tilaustani! 

Mitä te olitte mieltä kesäkuun LivBoxista tai boxeista ylipäänsä?
  1. Mun mielestä tämä boxi oli ihan kiva. Hyviä käyttöön sopivia tuotteita ja tuo Essence yllätti kyllä vain positiivisesti :) Vaselinen spray mulla onkin ollut käytössä jo pidemmän aikaa, joten ihan kiva testata tätä uutta aloe versiotakin.

    Mukavaa viikonloppua!

    Fantazya

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää boxi oli tosiaan aika nappiin osunut :) Kivaa viikonloppua sinnekin!

      Poista
  2. Toi Batiste on hyvä! Ostin sillon Iloveme messuilta ja peukutan ☺️

    VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives