Birthday girl 04/06/2016

Eilen oli taas omalla kohdallani suuri päivä, sillä sain vanheta jälleen vuodella. Tällä kertaa mittariin tuli luku 28, mutta eipä tuo vanheneminen itselleni niin suuri asia ole. Edelleen olen ainakin välillä kuin 16-vuotias, vaikka kyllä sitä selkeästi on aikuistuttu. Nyt on vuosi takana "aikuisten" työpaikassa ja elämästä on tullut selkeästi vakaampaa. Koulut ovat onnellisesti (ainakin toistaiseksi) takana päin ja nyt on aika nauttia tästä elämänvaiheesta. 

Eilisen päivän sain viettää perheeni kanssa, sillä kävimme serkkuni Maijan lakkiaisissa, jossa tuli nähtyä äitini, kummini, serkkuni sekä mummini. Myöhemmin Samin sisko Sanna kävi perheineen meillä sekä Samin toinen sisko Amanda poikaystävänsä kanssa. He ilahduttivat minua kauniilla ruusukimpulla ♥ 


IMG_0492

IMG_0499

IMG_0503


Sami jatkoi lahjojen kanssa hyväksi todetulla linjalla, eli synttäripaketista paljastui Guessin kaula- sekä rannekoru. Alunperin tarkoitus oli ollut ostaa pelkkä kaulakoru 4 vuotta vanhan joululahjan tilalle, mutta ovela myyjä oli saanut myytyä samalle kertaa myös rannekorun. Serkkuni Hanna halusi heti tietää mistä näin hyviä myyjiä löytyy ja oikea vastaus on, että Jumbon Brand Gallerystä.

Synttäripäivään kuului lisäksi myös herkuttelua Bikinichallengen sallimissa rajoissa, sillä käytin eilen Cheat meal-korttini vaikka olisin kyllä ostanut sen irtaripussin ilman lupaakin :) Maanantaimittauksen tuloksia en olekaan julkaissut hetkeen, mutta senttejä on lähtenyt eli tahti jatkuu hyvänä. Vielä olisi 3 viikkoa dieettiä jäljellä ja sen jälkeen jatkan vielä parisen viikkoa itsenäisesti. Sovimme Loten kanssa, että aloitamme elokuussa bikinin uudelleen, joten kovin kauaa välissä ei aiota levätä laakereilla. Olemme myös Samin kanssa aloittaneet lenkkeilyn yhdessä ja tavoitteena onkin juosta 4,5km alle 20 minuuttiin elokuun loppuun mennessä, kun Treenipäivän kuntotestit ja cooper on taas edessä, iik!

Designed by FlexyCreatives