Netflix - Suosikit juuri nyt

Nyt kun tämä Suomen kesä näyttää jälleen kerran parhaat puolensa, Netflixiä on tullut tuijotettua melko tiiviisti. Välillä sieltä oli vaikeaa löytää katsottavaa, mutta viime aikoina sitä on ollut melkein liiaksikin. Olen saanut paljon hyviä Netflix-vinkkejä muiden blogista ja halusin jakaa teille omanikin.

Unbreakable Kimmy Schmidt
Olin kuullut tästä sarjasta pelkkiä kehuja ja tämä sarja tulikin katsottua alle pariin viikkoon. Kyseessä on sarja, jossa päähenkilönä seikkailee Tuomiopäivän kultista pelastettu Kimmy, joka joutuu sopeutumaan elämään New Yorkissa vietettyään 15 vuotta maan alla. Sarja on melkoista hömppää, mutta rentouttavaa sellaista.

Love
Love on hieman erilainen sarja kuin yleensä katsomani sarjat, mutta tämäkin tuli katsottua silti melkein yhdellä istumalla. Sarjan pääosassa seikkaileat kapinallinen Mickey sekä hieman hölmö Gus, jotka kuitenkin päätyvät jonkinmoiseen suhteeseen vaikeuksien kautta. Gus on sympaattisena hölmönä oivallinen päähahmo, kun taas Mickey välillä ärsyttää olemuksellaan. 

House of Cards
Sarja, joka tuskin kaipaa esittelyitä. Aloitin House of Cardsin vasta pari viikkoa sitten ja suuri virhehän se oli. Katsoin joskus yhden jakson tätä, mutta silloin minulla oli vielä niin paljon muuta katsottavaa, etten pystynyt keskittymään tähän täysillä. Olen aina tykännyt Kevin Speceystä ja House of Cards tuskin olisi niin hyvä ilman häntä. Parhaita kohtauksia ovat ne, joissa Spacey puhuu suoraan kameralle ja katsojalle. Muutoin sarja keskittyy valtataisteluun Yhdysvalloissa ja ovelia juonenkäänteitä sarjasta ei puutu. Suosittelen!

How to get away with murder
How to get away with murder on sarja, joka koukuttaa kyllä aivan samantien. Sarja kertoo kunnianhimoisista lakiopsikelijoista, joita luotsaa huippu-asianajaja Annalise Keating. Sarjassa tapahtuu useita murhia, joita ylläriylläri peitellään. Sarjassa käy hyvin esille miten lakia taivutellaan näyttämään totuus usein eri valossa, kuin lain puitteissa ehkä oikeasti menisi. Sarjasta löytyy useita muualta tuttuja näyttelijöitä, mm. Carrie diariesin Maggie, Harry Potterin Dean Thomas sekä Orange is the new blackin John Bennett (roolinimiä).

Orange is the new black
Orange is the new black kertoo eliittitaustaisesta naisesta, joka saa tuomion vanhasta hairahduksesta. Sarja perustuu osittain tositapahtumiin ja alkutunnarissa esiintyvät naiset ovat oikeasti entisiä naisvankeja. Tässä sarjassa juoni on omasta mielestäni hieman toissijainen juttu, sillä loistavat näyttelijät tekevät tähän sarjaan sen jutun. Jokaisella vangilla on takanaan omanlaisensa tarina ja tarinoita avataan aina osittain sarjan edetessä. 

Ovatko nämä sarjat teille entuudestaan tuttuja ja mitä olette pitäneet niistä? :)
 1. Tää postaus tuli kyllä tarpeeseen :D Saan pian valmiiksi mun uusintakierroksen How I met your Motherista ja tuo Unbreakable Kimmy Schmidt voisi olla seuraava koukutukseni ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tuli tarpeeseen :) Mullakin meni jo vähän aika sitten toinen kierros Carrie diariesista ja olikin aika uusia jo katselulistaa. Mäkin katoin Himymin vasta sitten, kun se oli jo oikeasti loppunut, joten toinen kierros saa vielä odottaa (wait for it) :D Kimmystä on näistä hyvä aloittaa, se on just sellasta hyvän mielen hömppää!

   Poista
 2. En ole katsonut noista mitään!! :D mie keskityn enemmän ehkä suomalaisiin sarjoihin, mikä selittänee ilmiötä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo, se sulkee nää aika hyvin pois :D Jos kuitenkin joskus hairahdut, niin nää on hyviä! Suomalaisista Mustat lesket on ainakin ihan huippu :) Tosin ite oon siitä kattonu vaan sitä ruotsalais-norjalaista versiota :D

   Poista
 3. OITNB on kyllä vaan aivan ihana :D Pitää tässä joku päivä kattoo se uusi kausi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Harmi kun tuli niin vähän jaksoja, että kohtahan tuo on jo katottu :(

   Poista

Designed by FlexyCreatives