Bikinichallenge: lopputulos

Fitfarmin Bikinichallenge tuli päätökseensä viime sunnuntaina ja nyt on aika julkistaa lopputulos. 10 viikkoa dieettiä on nyt takana ja voin olla tyytyväinen omiin tuloksiini. Laitetaan nyt ensimmäisenä esiin kuva, joka muuten pääsi mukaan paras muutos- kilpailun finaaliin tämän Bikinichallengen osalta!


Painoa lähti valmennuksen aikana 3,7 kiloa, vaikka peilissä muutos onkin suurempi. Loppupaino oli siis 65,5 kiloa ja pituutta minulta löytyy 169 senttiä. 

Alla vielä loppumitat: (suluissa lähtötilanne)

Vyötärö: 73cm (79cm)
Navan kohdalta: 85cm (90cm)
Lantio: 95cm (101cm)
Rinnanympärys: 88cm (97cm)
Rinnan alta: 75cm (80cm)
Hauis: 29cm (31cm)
Reisi: 59cm (61cm)

Ympäri vartaloa senttejä lähti siis 35 yhteensä! Treenaaminen jäi lopussa hieman vähemmälle salin osalta, sillä motivaatio vaan yksinkertaisesti katosi. Zonea tuli kuitenkin pelattua ja lenkillä käytyä, joten täysin makoiluksi homma ei mennyt missään vaiheessa. Tästä on tarkoituksena jatkaa edelleen Bikinin ruokavaliolla sekä pitää treenit hyvässä rytmissä. Sain myös palkinnoksi muutoskuvien julkaisemisesta Fitfarmin sivuilla vapaavalintaisen valmennuksen, ja päätin lähteä kokeilemaan seuraavaksi FitBelfie- valmennusta, joka alkaa 19.9.2016. 

Tämä oli jo toinen kerta kun osallistun Bikinichallengeen ja edelleen vain olen tyytyväinen. Tuloksia kyllä tulee ja jokainen varmasti löytää oman polkunsa treenien ja syömisten suhteen. Paras juttu muuten noissa muutoskuvissa on omaan silmään tuo väriero ♥ Mikäli siis joskus olet miettinyt Bikinichallengen aloittamista, omat kokemukseni ovat vain positiivisa, joten rohkeasti mukaan vain :) Bikinillä varmasti tulee tulosta!
 1. Wau, hyvä sä! Ero on kyllä huima :)

  VastaaPoista
 2. Ero on kyllä tosi suuri! :) Ole ylpeä saavutuksestasi ja toivotaan, että skaban voitto osuu sinulle - äänestin sinua ;) Etenkin tosta selkäpuolen kuvasta huomaa hyvin eron, toivottavasti miullakin ravintovalmennuksen jälkeen on tuollaisia eroja!

  VastaaPoista
 3. Vau tosi iso ero! Varmasti on sekä mieli että kroppa paljon virkeämpi kun on suorittanut tuollaisen urakan :)

  VastaaPoista
 4. moikka! kumpaaa suosittelet bikiniä vai all outtia? kummassa tuli enemmän muutosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Molemmissa tulee muutosta ja valmennukset ovat aika erilaisia tavoitteiltaan. Bikini on dieetti ja ollaan miinuskaloreilla, kun taas Bullilla ollaan plussilla, jotta lihaskasvu on mahdollista. Molemmilla kiinteydyin hyvin, mutta omaan makuun All Out ei ehkä kuitenkaan ollut. Salilla käyminen 5x viikkoon oli liikaa meikäläiselle.

   Poista

Designed by FlexyCreatives