Vauvan ensimmäiset vaatteet

Meidän pienokaisemme laskettu aika on maaliskuun 10. päivä ja olenkin jo ahkerasti miettinyt mitä pieni laittaisi päälleen, kun on aika kotiutua synnäriltä. Meillähän ei ole täyttä varmuutta siitä, että onko tuleva perheenjäsenemme tyttö vai poika, mutta kovasti ainakin ultrassa veikkailtiin tyttöä, vaikka hän voi edelleen olla kumpi vain. Silti minun piti päästä ostamaan ihan varmuuden vuoksi muutama vaaleanpunainen vaate, joissa hän voisi sitten kotiutua kanssamme sairaalasta. Jos hän onkin poika, nämä valkoiset onneksi käyvät pojallekin.
Tilasin Tyypille Ellokselta 5-osaisen setin vastasyntyneelle ja nämä ovat kokoa 50. Kauaa nämä eivät siis joka tapauksessa hänen päälleen mahdu, mutta toivottavasti edes juuri syntymän jälkeen. Näitä pieniä vaatteita on niin hellyyttävä katsella, että eilenkin minun piti hypistellä näitä keskellä yötä. Tämän kokoiset vaatteet näyttävät myös äärimmäisen suloisilta pyykkinarulla
Settiin kuuluu 2 bodya, kahdet housut sekä myssy. Meillä on ostettuna myös pari muuta bodya sekä sukkia. Isompia vaatteita en ole ostanut vielä ollenkaan, sillä jos tulokas on tyttö, haluan ostaa hänelle tyttömäisiä vaatteita sekä pojalle tietysti poikamaisia. 

Babyshowereillani sain lahjaksi myös tämän ihanan nallepuvun, joka taisi olla mummini ostama. Puku on peräisin Lindexiltä ja tämä oli jo kokoa 62, joten tämä menee sitten hieman pidempään ja on varmasti aluksi hieman reilu. Puvussa oli ihanat käännettävät hihat sekä lahkeet, jotta Tyyppi pysyy varmasti lämpimänä.

Tämän turvakaukalon lämpöpussin sain äidiltäni, sillä halusin Tyypille kunnolliset kotiutumisvaatteet. Itselläni ei ole hajuakaan minkä verran vaatteita vauvalla pitää olla päällä milläkin ilmalla, mutta tämä pussi pitää varmasti vauvan lämpimänä lyhyen kotimatkamme ajan. Lämpöpussi oli myös kokoa 62, joten tämäkään ei jää heti pieneksi.

Seuraavaksi meillä onkin vielä edessä vaatteiden pesuoperaatio ja sormeni oikein syyhyävät, että pääsisin jo äitiyslomalle ja järjestelemään kaikkia vauvan juttuja valmiiksi. Tänään pitäisi tyhjentää vauvan tavaroille vielä toinen laatikko lipastosta, sillä eihän kaikki vauvanlelut mm. mahtuneetkaan niille varattuun tilaan. Onneksi enää 4 työpäivää ja sitten vihdoin koittaa mammaloma :)

Muistakaahan myös osallistua käynnissä olevaan arvontaan täällä!
 1. Voi ei miten suloisia vaatteita!! Etenkin tuo pörröinen nalleasu on niin suloinen <3 Mie just mietin tätä postausta lukiessa, että miten äidit aina tietävätkin, mitä lapselle pitää laittaa milläkin säällä päälle, kun en välillä osaa arvioida, mitä itsekään pitäisi pukea ylleen :D Kaikkeen tuollaiseen tosin varmasti oppii, kun harjoittelee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo eiköhän sen nopeasti opi, että mitä pitää laittaa päälle :) Sen sentään tiedän jo, että vauvaa kannattaa kokeilla niskasta, että onko hänellä kylmä tai kuuma kun käsistä tai jaloista sitä ei pysty kuulemma sanomaan :) Mä en malta odottaa, että saan meidän pienen tuohon nalleasuun sisälle ♥

   Poista
 2. Voi että, niin suloisia! ♥ Mie rakastuin myös tuohon nalleasuun! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaatteet on vielä suloisempia luonnossa, kun ei näistä kuvista välity kuitenkaan kunnolla miten pikkiriikkisiä nämä oikeasti on :) Nalleasu nähdään varmasti kerran jos toisenkin vauvan päivän asuna ♥

   Poista
 3. Voi että kuinka pieniä ja suloisia vaatteita! Toi nallehaalari on ihan supersöpö 😍 Onnellista loppuodotusta 🤰🏻😊❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nallehaalarissa vauva tulee varmasti olemaan ihan ylisöpö <3 Kiitos! ♥ ♥

   Poista

Designed by FlexyCreatives