Viimeksi minä...

Törmäsin Heidin blogissa eilen tähän haasteeseen ja päätin kopsata kysymykset myös itselleni. Tykkään hirveästi lukea muiden tällaisia postauksia ja näitä on kiva toteuttaa myös itsekin. Tätä kautta tulee huomaamattaan raotettua enemmän juttuja arjesta ja arkisia juttuja onkin kiva lukea juuri muiden blogeista. Jos siis haluat myös kokeilla haastetta, kopsaa ihmeessä kysymykset!


Ilahduin... yksinkertaisesti siitä, että sain nukuttua viime yön todella hyvin. Menin sänkyyn ennen kymmentä ja oikeasti nukahdinkin heti. Meidän naapurit tykkää tapella usein ja huuto kuuluu meidän makkariin ainoastaan öisin, niin arkena kuin viikonloppunakin. Tänään sain kuitenkin herätä virkeänä ja vieläpä aivan rauhassa vaikka herätys olikin klo 7:30 :)

Nauroin... töissä meidän typerille tiistai-jutuille. Hannan läppärin tietosuoja vääristi meidän naamaa ja pitkän päivän jälkeen pitkät otsat ja venyneet leuat jaksoi naurattaa meitä.
Itkin... viime keskiviikkona, kun Sami huomautti mukamas huonosti TV:n taakse asetellusta joulukuusen johdosta. Raskaana ollessa itku on välillä herkässä ja myönnän itkeväni usein täysin syyttä. Aku Ankan tilauksen perumisesta johtunut itkukohtaus on yksi hyvä esimerkki tästä.

Suutuin... Hmmm, olenkohan ihan kunnolla suuttunut vähään aikaan mistään. Ainakin Ikeassa hermo oli kireällä sen lampaantaljaa kommentoineen mamman kanssa.

Harmistuin... että juuri Ikeasta ostamani kenkäteline oli sentin liian leveä meidän naulakkomme alla eikä sitä voi lyhentää mitenkään. Olisi nyt sitten ollut edes reilusti liian leveä eikä juuri ja juuri.

Häkellyin... kuinka paljon masuni on kasvanut viimeisten päivien aikana ja miten paljon voimaa Tyyppi on saanut lyhyessä ajassa ♥

Kokeilin jotain uutta... ostin poikkeuksellisesti hodarin, kun kävimme viikonloppuna hakemassa noutoruokaa Samin kanssa. Yleensä olen ehdottomasti pizza / hampparilinjalla, mutta nyt halusin kokeilla chilidogia. Todennäköisesti en kuitenkaan kokeile tätä uudelleen, sillä tämä versio ei ollut niin hyvää. Samin tekemänä hodarit on parhaita :)

Urheilin... lokakuussa zonen Ruotsin mestaruuskisoissa :D Tänään otin melkein myös juoksuaskeleen työmatkallani, jotta olisin ehtinyt vihreillä valoilla tien yli. Sekin on nykyään jo urheilua ja hengästyn.

Luin... Alexa Dagmarin Nuoren naisen opasta sängyssä Teukan kanssa.

Söin... lihamureketta äitini reseptillä, jota minun alkoi tehdä eilen mieli, kun joku puhui sipulista. Ihme että sitä teki tänäänkin mieli, sillä raskaana ollessa mielihalut tulevat ja menevät nopeasti.

Herkuttelin... tänään kolmekin kertaa. Ruokalassa söin lempijälkiruokaani suklaamoussea kaksikin kulhollista (kiitos vain Sofia kiposta), iltapäivällä söin vielä voisilmäpullan, joista työkaverini Hannele meille vinkkasi ( ♥ ) sekä nyt illalla olen napostellut vielä nallekarkkeja.

Ostin... eilen illalla kaupasta ruokaa. Asioista viimeksi olen ostanut Ikeasta sisustusjuttuja 155 eurolla.

Tapasin... työkavereita tänään suunnittelupäivän merkeissä. Nyt on taas selvät sävelet siitä, mitä kaikkea seuraavien viikkojen aikana tehdään. Itselläni on kuitenkin enää 11 työpäivää aikaa äitiyslomaan ♥

Päätin... nauttia loppuraskaudesta täysin siemauksin ja äitiyslomalla laittaa kaiken valmiiksi meidän pientä varten. Muutamia juttuja on vielä hankkimatta ja paljon leluja / vaatteita on vielä pesemättä. Aion myös tyhjentää Tyypin tavaroille lipastosta toisen laatikon sekä etsiä hänelle kauniin lelulaatikon. Kenties Ruotsista löytyisi myös jotain pientä kivaa vauvalle.

Inspiroiduin... Ikeassa erilaisista sisustusjutuista. Näin myös tänään H&M mainoksessa ihania vaaleanpunaisia vaatteita. Lueskelin myös FitFarmin sivuilla FitMama-valmennuksesta ja synnytyksen jälkeen aionkin saada itseni takaisin kuntoon vaikka asialla ei olekaan mikään kiire. Treenejä on kuitenkin jo ikävä.
  1. Oon niin iloinen sun raskauden puolesta! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! ❤ toteuta säkin ihmeessä tää :)

    VastaaPoista
  3. Tosi ihana postaus, näitä on niin kiva lukea! :-D Tuo Nuoren naisen opas olis kiva itsekin lukea!

    http://olderthanyesterday.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Suosittelen kyllä lukemaan, hyviä vinkkejä itsellekin löytynyt :)

      Poista
  4. Todella kiva postaus, näitä on aina mukava lukea! :) pistän itsellenikin tämän ylös!

    VastaaPoista
  5. Ihana postaus, tuli tosi hyvä mieli tätä lukiessa! Laadukkaita kuvia myös :)
    https://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja ihana kuulla, että sinulle tuli hyvä mieli! :) Itsekin ilahduin kovasti tästä kommentista ♥

      Poista

Designed by FlexyCreatives