MOOTD 30/01/2017

Tänään kuvailimme Katrin kanssa töissä aikalailla viimeisiä asukuvia meidän työpaikalla. Töitä on jäljellä enää 3 työpäivää, joten vähiin käy. Koitimme kovasti etsiä meidän vakioportaikon tilalle uutta kuvauspaikkaa, mutta tämän parempaa paikkaa emme vain löytäneet. Hieman ankea tausta, mutta räntäsateella muualla ei ollut riittävästi valoa tarjolla. Ilman sadetta olisimme voineetkin kuvata kokonaan ulkona.

housut & paita H&M MAMA / rannekoru H&M / karvaliivi tilattu aikoinaan Nellyltä
Tänään päällä oli jälleen melko simppeli asu, mutta edelleen mukavuus ratkaisee tällä hetkellä eniten asukokonaisuuksissa. Asun jujuna toimi tuo hieman isompi rannekoru, joka onkin lauantaina ostettu, jolloin vaadin päästä Selloon ostoksille. Rannekorun ihana ruusukultainen väri ei vain pääse oikeuksiinsa näissä kuvissa, mutta yritän saada siitä kotona myöhemmin ostospostausta kirjoitellessa parempaa kuvaa.
Vaikka töitä onkin jäljellä enää 3 työpäivää, ei olo ole onneksi ollenkaan tukala. Oma raskauteni on sujunut tähän pisteeseen saakka oikeastaan ilman mitään erikoisia tuntemuksia, vaikka eilen olo olikin ensimmäistä kertaa hieman hankala. Viikkoja on tällä hetkellä takana 34+3 eli kauhean kauaa tässä ei ole enää jäljellä siihen, kun Tyyppi putkahtaa masun tälle puolelle :) Kunhan äitiysloma alkaa niin voisin sitten kirjoitella laajemmin raskaudesta ja siitä, miltä on milloinkin tuntunut. Tarkoitus on myös esitellä meidän pienen ihanat vaunut ja muut tarvikkeet ♥

Muistakaahan myös osallistua arvontaan täällä. Pohdiskelin myös, että voisin järjestää seuraavan arvonnan heti, kun 250 lukijaa on täynnä eli kenties melko piakkoin :) Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! 

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives