New nude purse - inspired by Chloé

Törmäsin Facebookin Bloggaajat-ryhmässä postaukseen, jossa mainostettiin blogikirppistä. Omaa silmää miellyttävien myyntikuvien myötä huomasin eksyneeni Perhosena lennän-blogin kirpparille, jossa olikin monia ihania juttuja myynnissä. Tällä kertaa tuli kuitenkin hankittua vain yksi juttu ja vaikka tein bongauksen eilen, oli laukkukin minulla jo iltapäivällä, sillä ihana Jenna toi sen minulle aivan kotiovelle asti. Kyseessä on Glitterin olka/käsilaukku, joka muistuttaa kovasti tyyliltään Chloén Drew-bagia. Katselin näitä ajat sitten Glitterissä, mutta en saanut ostopäätöstä ajoissa tehtyä ja laukuthan loppuivat pikavauhtia.
Laukku muistuttaa omasta mielestäni tosiaan Chloé Drew-bagia todella paljon ja tämä versio saa kelvatakin minulle, sillä se laukku-unelmani tuskin toteutuu koskaan. Aidolla laukullahan on hintaa reilusti yli 1000 euroa ja ainakaan toistaiseksi en ole valmis sijoittamaan kuukauden vuokraa pieneen laukkuun.
Laukun saa siis sekä olka- että käsilaukuksi, sillä ketju on säädettävissä. Itse tulen käyttämään tätä todennäköisesti enemmän crossbody-mallisena. Vaikka laukku on myös melko pieni kooltaan, on se juuri minulle sopivan kokoinen. Yleensä kun mukana ovat kulkeneet vain avaimet, kännykkä ja pieni korttikotelo, joten mitään megalaukkua en ole tarvinutkaan. Vauvan kanssa kulkiessa isommat jutut mahtuvat sitten tietysti mukaan vaunuihin.
Laukku maksoi minulle 10 euroa ja olen erittäin tyytyväinen tähän hankintaan. Kunhan kevät ja kesä tulee niin sitten pääsen käyttämään laukkua kunnolla. Muutenkin nude miellyttää silmää värinä ja se taitaakin olla yleisin väri asusteissa ja vaatteissani.

En muuten tiedä huomaatteko mitään eroa näissä kuvissa entisiin? Uusi kamerani tuli nimittäin vihdoin keskiviikkona ja onneksi sain jotain oikeaa kuvattavaa näinkin pian. Muuten Teukka-parka olisi ollut helisemässä pian, kun kamera oli koko ajan hänen naamansa edessä. Myin vanhan EOS 1100d kamerani Suville harjoitusrungoksi ja itselleni tuli tilalle Canonin EOS 700d. Tätä mallia olen harkinnut pitkään ja hartaasti ja nyt se on vihdoin minun.

Mitä mieltä te olette tästä laukusta? :)
 1. Ompa kiva laukku! <3 Mun tulee tosi harvoin käytyä Glitterissä, vaikka se on meijän lähimmän prisman kanssa samassa rakennuksessa - on vaan aina muka niin kiire. Nettikirppikset on tosi käteviä, kun niistä löytää paljon kivoja juttuja eikä hinnatkaan oo yleensä pahoja. Ite oon viime aikoina hamstrannu vaan iittalan tulips- tuikkuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nettikirpparit on kyllä tosi kivoja, kun välillä tulee tehtyä hyviä löytöjä :) Tykkään myös ihan normikirppareista ja olinkin itse tänään myös myymässä vanhoja vaatteitani pois. Tulihan sitä ostettua jotain uuttakin itselle ja vauvalle, mutta enemmän lähti onneksi kiertoon! Googlasin noi tulipsit, onpa kauniita! ♥

   Poista
 2. Ihana laukku ja uusi kamerakin vaikuttaa hyvältä! :) Oletko ollut siihen tyytyväinen ja millaisia erilaisia juttuja siinä on verrattuna tuohon vanhaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oon ollut supertyytyväinen vaikka paljon onkin vielä opettelemista tämän kanssa, kun toimii vähän eri tavalla :) Tässä uudessa mallissa on muutamia ominaisuuksia, joita vanhassa ei ollut (se oli enemmän budjettikamera, vaikka hyvä olikin). Itselleni "turhia" ominaisuuksia on mm. kosketusnäyttö sekä parempi videokuvaus. Noh, voin ainakin alkaa vloggaamaan sitten joskus :D Tässä tuli myös mukana kuvanvakauksellinen objektiivi, mutta tärkeintähän olisi päivittää rungon sijaan seuraavaksi tähän nimenomaan objektiiivi :) Se ratkaisee enemmän kuin runko.

   Poista

Designed by FlexyCreatives