MOOTD 11/1/2017 and new hair

Tällä viikolla on näemmä käynnissä oikein erilainen asujen viikko, sillä tässä olisi taas uusin asu. Tämänkin asun jakku on peräisin serkkuni Maijan kirppiskassista ja paljastettakoon, että tämä ei ole viimeinen. Tarkoitus oli esitellä ensin vaatteet ja sitten vasta myöhemmin itse asut, mutta voihan tämän näinkin päin tehdä. Kirppiskasasta kun löytyy muutakin, kuin pelkkää MOOTD-materiaalia.

Kirppikseltä löytyi myös toinen tummansininen jakku edellisen lisäksi ja tämäkin on kovasti tyyliäni juurikin värinsä vuoksi. Itse pidän myös näistä käännettävistä hihoista, sillä ne tuovat hieman erilaisuutta jakkuun. Tälläkin kertaa asu on itsessään aika simppeli, mutta kuitenkin rento ja tyylikäs. Pääasia itselläni on tällä hetkellä mukava pukeutuminen ja tämä asu päällä onkin mukava viettää päivä työpaikalla, kun mikään ei kiristä. Näin raskaana ollessa mukavuus on ehdottomasti tärkein asia vaatteissa eikä niinkään ulkonäkö.

Jakku H&M / housut ja toppi H&M MAMA

Tällä viikolla sain myös vihdoin värjättyä hiukseni pitkästä aikaa, sillä olen raskauden aikana vältellyt värjäämistä viimeiseen saakka. Nyt kuitenkin juurikasvu oli sen verran hävyttömän näköinen, etten yksinkertaisesti enää pystynyt elämään sen kanssa. Kokeilin tällä kertaa hieman erilaista väriä ja värjäsin siis pelkän tyven tällä kertaa. Yleensä olen värjännyt hiukseni L'Oreal Prodigyn 8.0 hiusvärillä, mutta tällä kertaa väri oli hieman siitä eroava 8.1. Mitään suurta eroa en tässä edes huomaa, mutta ainakin juurikasvu on poissa. 

Hiukseni ovat myös vihdoin alkaneet voida paremmin ja eikös hiusten yleensä sanota hullaantuvan raskaana olosta. Toivottavasti tämä muutos olisi omalla kohdallani pysyvämpi, sillä hiukseni ovat edelleen todella ohuet eikä pituuskaan meinaa kasvaa millään.

Mitä te tykkäsitte tämänkertaisesta asusta? :)

Designed by FlexyCreatives