Aikuisten kaverikirja

Näin tämän postauksen ensimmäisen kerran Jasmin Alexandra-blogissa ja päätin kopsata haasteen sieltä itsellenikin. Ala-asteen ystäväkirjat oli kyllä ihania ja onneksi omani ovat vielä tallessa ja tietysti olin niitä itsekin "muutamaan" otteeseen täytellyt. En tiedä oliko tämän postauksen ohella tarkoitus haastaa ketään, mutta haluaisin silti haastaa mukaan ainakin Mira-pupun, Emman, Hennan, Katrin sekä Saijan. Toivottavasti tekin teette tämän ja toki jos joku muukin innostuu, go for it! :)


Nimeni on Camilla Teresia.

Jotkut tosin kutsuvat minua
Cassuksi, Camsuksi tai Camiksi.

Olen syntynyt vuonna
1988, eli olen siis mielestäni 25-vuotias. Sopivan vanha kuitenkin äidiksi.

Lapsuuskotini langallinen numero:
221030 :)

Pienenä olin varma, että minusta tulee isona:
Varmaan palomies tai poliisi.

Mutta isona minusta tulikin:
IT-alan konsultti

Täydellinen puoliso: Kotona taitaakin olla jo sellainen, mutta sellainen joka kuuntelee, rakastaa ja on läsnä huononakin hetkinä :) ♥
Jos saisin lisää tunteja vuorokauteen: Nukkuisin ehdottomasti enemmän. Eilenkin odotin koko päivän, että työpäivä päättyisi ja voisin tehdä jotain, mutta sitten kuitenkin otin vain pitkät päiväunet ja katselin Netflixiä Teukan kanssa.

Harrastan nyt:
Bloggaamista ja kodin puunaamista. Liikunta on jäänyt kokonaan tauolle, sillä kovin kummoiseen voimat ei juuri nyt riitä. 

Parin lasillisen jälkeen perjantai-iltana kuuntelen Spotifystä:
Ai parin Pepsi-max lasillisen jälkeen? Alkoholi ei oikeastaan kuulu elämääni (etenkään nyt), mutta kuuntelen usein Ellie Gouldingia ja Taylor Swiftiä.

Noloin teeveeohjelma josta pidän:
Ensitreffit alttarilla ja Ruotsin paratiisihotelli oli myös viihdyttävää katsottavaa.

Bravuurini keittiössä (viinin lipittämistä ei lasketa):
 Tortillat varmaankin. En yleensä jaksa värkätä mitään kovinkaan erikoista ruokaa. Tänään tehtiin kyllä juuri Mifu-pastaa eli kokeiltiin rohkeasti jotain aivan uutta.
Melkein hävettää kertoa, mutta itken aina kun: siltä tuntuu. Ei tule mitään erikoisia tilanteita mieleen, jossa itku olisi aina tyypillisesti läsnä. 

Lapsuuteni lempilelu:
Teeny Weenyt, ei kahta kysymystä siitä! Kai joku muukin rakasti näitä?

Lempilelu nykyään:
Kamera ja iPhone.

Salainen paheeni:
Varmaankin sipsit ja dippi. (tosi salaisia nämäkin)

Eikun se ihan oikea salainen paheeni:
Pepsi-max (vielä salaisempi)

Viisaus, jonka olen tähän mennessä olen oppinut:
Asioilla on tapana järjestyä.
 1. teen ehdottomasti kun ehdin :)kiitos <3

  VastaaPoista
 2. Apua toi PepsiMax on kyl paha! <3

  VastaaPoista
 3. Ei vitsi, ihania vastauksia! Mie muistan myös nuo Teeny Weeny-lelut! Olin kuitenkin niin pieni etten kerennyt näillä kauheasti leikkimään, koska nää vedettiin uusien "hittien" tilalta pois! :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, harmi ettet oo kerenny nauttia näistä kunnolla! Mä ostin itseasiassa mun viimeisimmän Teeny Weenyn vielä pari vuotta sitten, kun näin yhden tytön myyvän näitä lapsuuden aarteita parilla hassulla eurolla ja löysin sieltä yhden puuttuvan osan :D Ja kyllä, muistan edelleen mitkä multa näistä puuttuu hah :) Onneksi mun kaikki Teeny Weenyt on tallessa vielä isille ja voi kyllä olla, ettei oo meidän lapsella asiaa äitin lelulaatikolle :D

   Poista
 4. Oi miten ihanaa saada tällainen haaste!! :) Menee kyllä ehdottomasti toteutukseen pikapuoliin :) Miulla on jäänyt tosi monta postausta rästiin siun(kin) blogista, pitää huomenna syventyä, kun yliopistourani yksi vaikeimpia tenttejä on jätetty tarkistukseen - oon viime päivät stressannut vain siitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vain! ♥ Oon varma, että sun tentti menee hyvin :) Sit vaan nauttimaan sen jälkeen!

   Poista
 5. http://fromoonatoyou.blogspot.fi/2017/01/loysin-taman-kivan-postausidean.html
  Kiitos <3

  VastaaPoista
 6. Oi tämä on kyllä niin hauska :D Pakko toteuttaa pian! Kiitos haasteesta <3

  VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives