Ruotsin ostokset

Jotenkin kuvittelin, että tällä kertaa me viihtyisimme vähemmän laivan kaupoilla, mutta väärinhän minä taas luulin. Meillä on ollut tapana ostaa molemmille jotain kalliimpaa laivan kaupoista, sillä etenkin merkkituotteet ovat usein laivalla paljon edullisempia vaatteissa. Siljalla oli meneillään Super Sale meidän harmiksemme vai onneksemme ja molemmille löytyikin jotain pientä.
Tämä Hilfigerin villakaulahuivi aka faijakaulahuivi oli lahja minulta Samille, sillä olen aina halunnut Samin omistavan tällaisen. Nyt kun Samilla on uusi villakangastakki, jota sanomme myös faijatakiksi, tämä sopii sen kanssa oikein hyvin. Ovh. tällä huivilla oli 47,90 €, mutta alennuksen jälkeen tälle jäi hintaa n. 30 €.
Sami mietti pitkään tämän kauluspaidan ostoa, mutta onneksi hän päätti sen ostaa pienen mietiskelyn jälkeen. Paidan Slim fit-malli hieman mietitytti, mutta kyllähän paita näytti oikein hyvältä päällä ja se pääsikin eilen jo tosikoitokseen Samin ollessa isällään viettämässä pre-varpajaisia. Hintaa tälle Hilfigerin paidalle jäi alennuksen jälkeen n. 50 €.
Maybellinen "banaaniripsarit" ovat kuuluneet luottomeikkituotteisiini jo vuosia ja nyt löysinkin näitä edullisessa 3-packissa. Edellinen ripsarini ei ole vielä loppu, mutta koska nämä olivat verrattain edullisia, päätin ostaa nämä jo ja käyttöönhän nämä pääsevät varmasti. Hintaa ripsareilla oli 19,95 € / 3 kpl.

Invisibobble-kokoelmani sai myös lisäystä näiden uusien ponnareiden myötä. Teukka on melko tehokkaasti rikkonut kaikki edelliset, joten nämäkin pääsevät käyttöön hetimmiten. Toivottavasti muistan pitää nämä piilossa Teukalta. Hintaa näillä oli 8,50 €.
Victoria's Secret-kokoelmani sai myös ensimmäiset jäsenensä Pink-perheestä uuden bodymistin sekä suihkusaippua/kuorinnan muodossa. Hajuvedelle jäi hintaa n. 15 € alennuksen jälkeen ja suihkusaippua oli muistaakseni 19,95 €. Katselin pitkään myös VS:n Lip Plumperia, mutta se jäi tällä kertaa kauppaan.

Oma vaatekaappini sai täydennystä tällä kertaa Gantin puolelta, jonka neulepuseroa olen himoinnut jo vuosia. Nämä valkoiset neuleet olivat alennuksessa ja onneksi sieltä löytyi myös omaa kokoani. Hintaa tälle jäi alennuksen jälkeen n. 75 € ja mm. Zalandolla tämä neule maksaa n. 140 €. Harmikseni myös edellisella kerralla katselemani collegepuserot olivat alennuksessa, mutta omaa kokoani ei valitettavasti enää ollut. 
Oma perinteeni on myös ostaa jokin ruotsinkielinen lehti Tukholmasta ja tällä kertaa päädyin Svensk Dam Tidningin erikoisnumeroon, jossa esiteltiin kuninkaallisen vuoden kohokohtia. Lehti tarjosi juuri sitä mitä siltä halusinkin eli paljon upeita kuvia suosikkikuninkaallisistani. Kyytipojaksi ostettiin myös hieman karkkia ja suklaata.

Laivalla katselin myös paljon vauvanjuttuja ja nyt ymmärrän miksi Sami ei halunnut minun niitä vielä ostavan :) Tällaisia ostoksia kuitenkin tällä kertaa. Mitä te tykkäsitte näistä? :)
 1. Kivoja ostoksia! Tosi edulliset ripsarit oot löytänyt myös :)

  millatt.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Milla! Nää oli kyllä edullisia, kun kattelin laivalla että nämä maksoi normaalisti siellä 11,90e/kpl ja tuskin maissakaan kauheasti edullisempia ainakaan olisi. Olen siis tyytyväinen! :)

   Poista
 2. Ihania ostoksia! Tuo lehti olisi kyllä mukava yrittää kahlata läpi kun onhan se Ruotsin kuningasperhe tosi kiinnostava :)
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sini! :) Toi lehti oli kyllä hyvä ostos, oli nimittäin sen verran kauniita kuvia ja paljon iloisia uutisiakin! Tätähän myydään myös Suomessa, joten siitä vain lehtiosastolle tsekkailemaan :)

   Poista

Designed by FlexyCreatives