Ikean ostokset kotona

Hei ja ihanaa sunnuntaita kaikille! Alunperin lupasin tulla postailemaan jo eilen, mutta empäs vielä torstaina tiennyt sitä lupausta tehdessäni, että Babyshowereitani vietettäisiin lauantaina. Eilen palasimme laivalta ja Sami oli luvannut viedä minut Kotipizzaan, jonka oikeana ideana oli saada minut pois kotoa. Kun palasimme syömästä, iso lauma sukulaisia ja ystäviä oli meitä vastassa. Babyshowereista on tulossa oma postauksensa myöhemmin, mutta tässä esittelyssä osa Ikean ostoksista, sillä puolet kuvista katosi mystisesti siirtäessäni niitä koneelle ja nyt on aivan liian pimeää, jotta saisin otettua mm. vaaleanpunaisista kynttilöistä uusia kuvia. Tässä kuitenkin ne, jotka mystiseltä katoamiselta säästyivät.
Tässä kuvassa on se kuuluisa köyhien talja, jota köyhät tulevat erään ohikulkevan tantan mukaan Ikeaan ostamaan. Meidän edellinen talja majailee edelleen rahin päällä olohuoneessa, mutta se alkaa olla jo niin elämää nähnyt, että oli aika ostaa uusi. Kysessä on Ludde-talja, jonka koko on muuten kenties kasvanut tässä vuoden aikana? Aiemmin en ostanut tätä ihan siitä syystä, että tämä oli yksinkertaisesti niin pieni. Hintaa taljalla oli 39,95 €.
Meikkipisteeni sai myös hieman lisää väriä tekokukkien muodossa. Melkein samanlainen asetelma esiintyikin jo aiemmassa Ikea-postauksessa, josta otin mallia omalle meikkipöydälleni. Nämä kukat ovat toivottavasti sen verran korkeita, ettei Teukka pääse nakertamaan näitä ainakaan ihan samaan tahtiin kuin muita taloutemme tekokukkia. Oikeiden kasvien Teukka antaa olla, mutta muovikukat on suurimmaksi osaksi järsitty jo aika muodottomiksi. Hintaa asetelman maljakolla oli 16,90 € sekä kukilla 4,90 € / kpl. Kasveja on tässä asetelmassa yhteensä 4 kpl.
Tietokonehuoneemme on sisustukseltaan melko paljas, joten halusin ostaa vähän väriä tähänkin huoneeseen. Sami riemastui kovasti tästä näyttöjen väliin asetellusta kukasta ja kukka löytyykin yleensä joltain aivan muulta paikalta kuin tästä, sillä se on ilmeisen tiellä silloin, kun Sami jotain pelaa. Täysin ymmärrettävää kyllä. Tämän kukan + ruukun hintaa en valitettavasti katsonut edes sen tarkemmin.

Ostin kotiimme myös vaaleanpunaisia kynttilöitä olohuoneeseen sekä kenkätelineen, jonka piti mahtua meidän eteisen komeroon, mutta olihan se kuitenkin sentin liian leveä. Tällä hetkellä telineen paikka on eteisessä ja siihen se kaiketi sitten jääkin. Näistä otetut kuvat tosiaan katosivat kuvia koneelle siirtäessä, mutta eiköhän ainakin kynttilät esiinny myöhemmin Babyshower-kuvissa.
Äidin pieni apulainen oli myös mukana ottamassa kuvia ja monissa kuvissa Teukka olisikin ollut työntämässä omaa naamaansa kameran eteen. Eihän nyt kukaan oikeasti halua mitään kynttilöitä kuvata, kun on näin komeasta herrasta mahdollisuus ottaa kuvia.

Mitä mieltä te olitte näistä ostoksista? :)

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives