Vuosikatsaus 2016: Toinen kolmannes

Edellisessä osassa esittelin teille vuoden 2016 ensimmäisen kolmanneksen ja nyt on toisen osan vuoro. Halusin jakaa vuoden kolmeen osaan, sillä etenkin tässä ja viimeisessä kolmanneksessa ehti tapahtua erityisen paljon. Sen pidemmittä puheitta takaisin vuoden 2016 pariin.
Toukokuu

Toukokuussa olimme juuri vierailleet ensimmäistä kertaa Lontoossa ja omalta osaltani reissun kohokohta oli vierailu Harry Potter studioilla. Pääsin sukeltamaan taikamaailmaan muutamaksi tunniksi ja etenkin Suuressa salissa olisin voinut viettää enemmänkin aikaa. Olen monesti miettinyt mihin tupaan kuuluisin Tylypahkassa ja kyllähän se Luihuinen kohdallani on. Omistan kyseisen tuvan kaulahuivinkin. 

Toukokuussa selvisi myös, että pääsin mukaan Treenipäiväjengiin, jossa tarkoituksena oli parantaa kuntotestien tuloksia kesän jälkeen. Tutustuin siellä moniin ihaniin uusiin ihmisiin ja pidämme edelleen yhteyttä ja järkkäämme yhteistreenejä. Sieltä saankin sitten varmasti tsemppareita seuraavalle kesälle, kun pääsen taas palaamaan liikunnan pariin.

Kesäkuu

Kesäkuussa vietin omia synttäreitäni ja sain Samilta lahjaksi ihania Guessin koruja, jotka ovat olleet säännöllisessä käytössä siitä lähtien. Serkkuni Maija pääsi myös ylioppilaaksi ja kävimmekin juhlistamassa myös häntä syntymäpäivänäni. Kesään kuuluu itselläni myös oleellisesti pesäpallo ja Sotkamon Jymyn kesäisin Helsingissä järjestettävä kotiottelu on käytävä katsomassa kummieni kanssa. Onneksi Jymyllä on myös oma faniporukkansa täällä Etelä-Suomessa. Hassua sinänsä, että vaikka olen (nykyisestä) Superpesiskaupungista kotoisin niin olen aina kannattanut Sotkamon Jymyä. Tämä on puhtaasti kotoa eli kummeiltani opittu asia. Varmasti myös Tyyppi tulee samaan aivan saman kasvatuksen.

Heinäkuu

Heinäkuussa olimme molemmat lomalla ja pitkään suunnittelemamme reissu Pohjois-Norjaan toteutui vihdoin. Lomamme vietimme suurimmaksi osaksi autossa ja matkasimme läpi Suomen Nordkappiin asti ja takaisin yhteensä yli 3400 kilometriä viikon aikana. Kävimme matkan varrella tutustumassa Tuurin kyläkauppaan, synnyinkaupunkiini Raaheen, Haaparantaan sekä Saariselkään. Talviturkit heitimme Inarissa hyisessä vedessä, sillä vaihtoehtona oli joko jääkylmä järvi tai tulla syödyksi elävältä, sillä Inarissa oli aivan valtavasti hyttysiä.

Teukka otti lomansa rennosti ensin Mummin hoivissa sekä heinäkuun viimeinen päivä vietettiin myös Teukan 1v. synttäreitä. Heinäkuussa itsellänikin oli aihetta juhlaan, sillä sain opiskelupaikan Vaasan yliopistosta Tietotekniikan maisterilinjalta.
Elokuu

Elokuussa palattiin takaisin arkeen kesäloman jälkeen ja ainakin postausten perusteella sisustusliikkeissä käytiin oikein urakalla. Kynttilöitä oli selkeästi ostettu jo paljon tulevaa syksyä varten sekä asukuvatkin muuttuivat jo selkeästi syksyisempään suuntaan. Elokuussa osallistuin myös FIT-lehden lukijatapahtumaan, jossa me kaikki pukeuduimme Röhnischin pinkkeihin treenivaatteisiin ja valtasimme läheisen puiston treenialueeksemme. Ihanat Minna ja Jouni myös kävivät moikkaamassa meitä täällä ja vietimmekin pari mukavaa viileän kesäistä päivää Helsingissä. Meidän pojat eivät olleetkaan tavanneet aiemmin ja suureksi onneksemme miehemme tulevat yhtä hyvin toimeen keskenään kuin mekin Minnan kanssa. Sielunsiskoja ja veljiä selkeästi.

Sellaisia juttuja kuului loppukevääseen sekä kesään. Juuri näiden muistojen takia blogia on myös ihana kirjoittaa, sillä paljon näistäkin ihanista jutuista oli jo unohtunut. Juuri tästä syystä haluan jatkaa blogin kirjoittamista jatkossakin vaikka välillä into onkin aina hetkeksi hiipunut.

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives