Helly Hansen - Powderqueen

Laskettelu on yleensä ollut minulle aina joka talvista puuhaa, mutta tänä vuonna raskaus estää moisen vaarallisen harrastuksen. Lasketellessani myös After ski ja kuuma kaakao on ollut enemmän oma juttuni, sillä pienenä laskettelurinteessä murtunut ranne on jättänyt itselleni pienen laskettelupelon etenkin lautaillessani. Parastahan tässäkin tapauksessa oli se, että ranne murtui Levillä heti ensimmäisten laskujen jälkeen ja vielä rinteessä alhaalla ollessani täysin paikoillani. Huonoa tuuria siis enimmäkseen eikä vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Oikeasti pelkään enemmän ankkurihissejä, sillä minusta tuntuu, että jään niihin aina kiinni takin helmoistani ja sitten ainakin sattuu.

Sami on meidän perheessä ehdottomasti se kovempi osapuoli laskettelemaan ja hän onkin käynyt talvisin poikien kanssa rinteessä mm. Messilässä sekä Talmassa. Tänä talvena kumpikaan meistä ei ole rinteisiin eksynyt vaikka eipä luntakaan ole liiemmin vielä näkynyt.
hellyhansen1
Etenkin Lapissa lasketellessa varusteet ovat ihan ykkösjuttu, sillä jos rinteessä meinaa kestää pakkasta koko päivän, täytyy yllä olla lämpimät sekä hengittävät vaatteet. Kaakaobaarissa tosin pärjää vähemmälläkin. Täksi ja sekä tuleviksi talviksi sain Helly Hansenilta testiin Powderqueen-takin sekä Aurora-housut. Vaikka tänä talvena en pääsekään vielä laskettelemaan, ulkoiluvaatteet ovat olleet kovassa käytössä mm. pari viikkoa sitten niillä ihanilla paukkupakkasilla ♥ Muut ehkä pitävät minua outona, mutta minusta on ihana kävellä ulkona -20 asteen pakkasessa, joka ei muuten ole vielä edes kylmä ilma pohjoisen tytölle. Lapsena kun ulkona on leikitty melkein -40 asteen pakkasessakin parhaina hetkinä.
hellyhansen2
Powderqueen-takin parhaita ominaisuuksia on ehdottomasti sen liikkeiden mukailu. Tällä tarkoitan siis sitä, että takki liikkuu mukavasti omien liikkeiden mukana eikä se tunnu ollenkaan tönköltä tai ahdistavalta. Takki on myös mukavan lämmin, mutta ei hiostava vaikka kyllä itsellänikin tulee kuuma tämän kanssa kävellessä -20 asteen pakkasissa tai sitten olen itse vain outo. Takissa on myös lumisuojat niin helmassa kuin hihansuissakin. Eipähän eksy lumi vääriin paikkoihin ja näissä tamineissa kelpaa myös myöhemmin peuhata lapsen kanssa pihalla.
hellyhansen3

hellyhansen4
Aurora-housujen parhaita puolia ovat myös niiden liikkuvuus sekä se, että housuista löytyy myös omat ilma-aukot. Taskuja löytyy niin takista kuin housuistakin sopiva määrä. Housut tulevat myös sopivan ylös vyötäröllä ja näissä on myös hyvät säätömahdollisuudet, joten näiden kanssa ei tarvitse olla yhden napin varassa. 
hellyhansen5
Myös väri on tässä setissä kohdallaan ja valitsinkin itselleni poikkeuksellisesti hieman eri värisen kuin sen ehkä itselleni perinteisimmän vaihtoehdon. Näitähän on tarjolla niin liilana kuin takkeja tummanharmaana sekä housuja tummansinisinä. Niin kuin treenivaatteissakin, lasketteluvaatteissa saa ja pitääkin olla väriä. Nämä vaatteet ovat niin veden- kuin tuulenpitäviä ja siitä huolimatta hengittäviä. Takissa on raskaana ollessa myös näppäräksi havaittu kaksisuuntainen vetoketju.

Kaiken kaikkiaan olen todella tyytyväinen tähän uuteen laskettelu/ulkoiluasuuni, sillä tässä vain on kaikki asiat kohdallaan. Vaikka Hellyn tuotteet ovat melko hintavia, ne ovat ehdottomasti kaiken sen rahan arvoisia. Itse omistan Hellyltä jo mm. Salt-takin sekä mummillanikin on hyväksi havaittu Hellyn Kirkwall-sadetakki, jollaisen itsekin ostin jo muutama vuosi sitten.

Mitä vaatimuksia teillä on lasketteluasujenne suhteen?

Postaus toteutettu yhteistyössä Helly Hansenin kanssa.

Postauksen kuvat: Mira-pupu ♥
 1. Mä oon monesti ihaillut ja katsellut noita Helly Hansenin takkeja! Ne on ihania ♥

  http://more-than-we.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En yhtään ihmettele, että aiheuttaa ihastusta <3 Niin tyylikkäitä jokainen!

   Poista
 2. Mä en oo koskaan lasketellut! Tänä talvena/keväänä en taida ehtiä kokeilemaan (vaikka mielessä oli), ehkä sit ens talvena? :D Pitääkin tutustua noihin Hellyn tuotteisiin. Mielummin kallis ja laadukas kuin halpa joka kuluu puhki heti alkuunsa.

  T: Kiti
  http://www.lily.fi/blogit/katso-tarkemmin/vaaka-ja-kapina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina ehtii myöhemmin, eikö? ;D Laskettelu on ihan kivaa touhua, kunhan sitä tekee riittävän lyhyissä pätkissä ja tarpeeksi harvoin :D En voisi kuvitella, että lähtisin viikon laskettelulomalle Alpeille.

   Ehdottomasti mieluummin satsaa laatuun suuremman summan, kuin halpisversio etenkin ulkoiluvaatteissa.

   Poista
 3. Aivan ihana väri puvulla!<3

  http://www.harrietgripenberg.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! <3 Onneksi nykyään uskalletaan käyttää värejä eikä kaikki ole aina vain mustaa tai muuten vaan tummaa :)

   Poista
 4. apua miten ihana toppapuku!♥ Mulle kelpais kyllä tollanen myös ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, siitä vain kaupoille! ;) ♥ Suosittelen tätä kyllä lämpimästi :)

   Poista
 5. Itse en oo kyllä vuosikausiin käynyt rinteessä, vaikka peruskouluikäisenä sitä tuli harrastettua säännöllisen epäsäännöllisesti! Tosi kivan näköinen asu, etenkin väristä diggaan :)

  http://fiiaelina.blogspot.com.au/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä väri kyllä piristää kummasti harmaan talven keskellä, ehdottomasti tämän asun parhaita puolia! :)

   Poista
 6. Pitäisi ittekin ostaa jotkut kunnolliset talviulkoilu vaatteet, kun lastenhoitajaksi valmistun :'D nuo näyttää kyllä hyviltä!

  http://marihelenn.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä Hellyn vaatteita, vaikka hinta saattaakin tuntua alkuun korkealta. Näissä laatu maksaa itsensä kyllä takaisin helposti! :)

   Poista
 7. Vautsi! Hyvältä näyttää :-) Lasketteluvaatteissa tärkeintä mulle on mukavuus, laatu ja tietenkin ulkonäkö!

  http://mylifeassuski.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ollaan selkeästi samaa mieltä tärkeistä ominaisuuksista. Nuorempana mulla taisi olla tärkeintä ainoastaan ulkonäkö ja merkki :D

   Poista
 8. Ompa pirteän värin setti! :-) Helly Hansenilla on kyllä hyviä ulkoiluvaatteita ylipäätänsä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo eikö ookkin! :) Oon ollut kyllä tyytyväinen Hellyn kaikkiin tuotteisiin, joita omistan.

   Poista
 9. Aivan ihana ulkoiluasu! :) lisäksi tykästyin sun blogiin, joten jään lukijaksi!

  http://elamaniminunvareillani-roosa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla Roosa ja tervetuloa lukijaksi! ♥ Nämä kommentit lämmittää erityisesti aina mieltä :)

   Poista

Designed by FlexyCreatives