ACO Sun uutuustuotteet

Kevät ja etenkin kesä lähestyy, jihuu! Ainakin itsestäni on tuntunut että syksy on kestänyt pienen ikuisuuden ja nyt olisi jo korkea aika vaihtaa vuodenaikaa. Mitäs te tuumaatte? Ainakin itseäni on risonut kaikkein eniten jatkuva pimeys, pilvisyys ja sen mukana tullut yleinen harmaus. Aamulla kun heräät, on pimeää. Kun pääset töistä (aikaisinkin), on pimeää. Aina vaan on pimeää. Onneksi me pääsimme kahdeksi viikoksi pimeää pakoon Kanarialle ja siellä varastoon tankatulla aurinkomäärällä olen pärjäillyt tässä hetken. 

Kanarialla meillä oli myös testissä ACOn aurinkosuojatuotteet ja ei muuten kukaan meistä palanut rasvaa käyttäessä. Tosin itse läträsin aurinkorasvalla ajoittain vähän turhankin innokkaasti ja olin lisäilemässä rasvaa jopa vartin välein. Toki rasvaa pitääkin lisätä päivän mittaan, mutta ei ihan vartin välein kuitenkaan. Muistankohan nyt oikein, että kertoimella SPF30 varustetulla aurinkorasvalla auringossa pärjää palamatta yli 300 minuuttia eli oma tahtini oli tähän verrattuna hieman liioiteltu. Ainakaan tosiaan vahinkoja ei meille käynyt ja perheen pienin oli suojattu lisäksi UV vaatteilla. Siihenkin kiinnitimme huomiota matkalla, että jokaisella suomalaisella pienellä lapsella oli UV uikkarit, mutta muilla pohjoismaisilla ei ollut. 
ACO on vuonna 1939 Ruotsissa perustettu merkki, joka on tarkoitettu nimenomaan apteekin omille tuotteille ja siihen brändin nimi viittaakin. Tänä päivänä ACOn omassa laboratoriossa kehitetään tuotteita pohjoismaiselle iholle, pohjoismaiden vaativiin olosuhteisiin. ACOn tuotevalikoimaan kuuluu sekä herkälle iholle sopivia ihonhoitotuotteita että lääkevalmisteita. Ihonhoitotuotteiden valikoimasta löytyy hellävaraisia, mutta tehokkaita tuotteita ihon kaikkiin tarpeisiin niin aikuisille kuin lapsille. Kasvojen- ja vartalonhoitotuotteiden lisäksi ACOlta löytyy tehokkaasti suojaavat aurinkotuotteet koko perheelle sekä omat tuotesarjat mm. vauvojen ihon hoitoon, aknesta tai ihottumasta kärsivälle iholle sekä intiimihygieniaan.

Tänä keväänä ACO on lanseerannut aurinkoherkälle iholle soveltuvan ACO Sun Intolerance Lotionin, jonka suojakerroin SPF50 suojaa ihoa auringon aiheuttamalta ärsytykseltä ja rauhoittaa auringossa ärtynyttä ihoa. Erityisesti kuivalle ja atooppiselle iholle kehitetty syväkosteuttava ACO Sun AtoProtect Lotion SPF50+ antaa välittömän suojan auringon UV-säteilyä vastaan sekä vahvistaa ihon suojakerosta tehden ihosta pehmeämmän. ACO lanseeraa lisäksi ACO Sun Kids Sensitive Cream SPF30 -aurinkovoiteen lasten herkälle iholle sekä virkistävän ja viilentävän ACO Sun Soothing After Sun Gel Cream -geelivoiteen. 
ACO Sun Intolerance Lotion SPF50 -aurinkovoide (18,95 euroa / 100 ml) suojaa ihoa auringon aiheuttamalta ihoärsytykseltä sekä rauhoittaa auringossa ärtynyttä ihoa. Kosteuttava voide sopii erityisesti henkilöille, joilla on aurinkoihottumaa. Voidetta voi käyttää niin kasvoilla kuin vartalollakin. Aurinkovoide ei sisällä alkoholia, hajusteita tai väriaineita.

Syväkosteuttava ACO Sun AtoProtect Loption SPF50+ (23,90 euroa / 100 ml) on kehitetty kuivalle ja atooppiselle iholle. Voide antaa välittömän suojan auringon UV-säteitä vastaan sekä vahvistaan ihon suojakerrosta tehden ihosta pehmeän. Voide sopii käytettäväksi yli 3-vuotiaille lapsille ja aikuisille. Vedenkestävä voide imeytyy ihoon nopeasti ja se voidaan levittää myös märälle iholle. Tuote on alkoholiton, hajusteeton ja väriaineeton.

Lasten herkälle iholle suunniteltu ACO Sun Kids Sensitive Cream SPF30 -aurinkovoide (18,95 euroa / 100 ml) antaa välitöntä suojaa auringon UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Vedenkestävä voide sisältää 100 % mineraalisuoja, joka pysyy hyvin ihon pinnalla. Voide soveltuu pienille lapsille 6kk iästä eteenpäin sekä erittäin herkkäihoisille. Tuote on alkoholiton, hajusteeton ja väriaineeton.

Virkistävä ja ihoa viilentävä ACO Sun Soothing After Sun Gel Cream -geelivoide (10,30 euroa / 200 ml) kosteuttaa ihoa 24 tunnin ajan. Voiteen kevyt ja miellyttävä koostumus rauhoittaa auringon rasittamaa ihoa ja palauttaa ihon kosteustasapainon. Tuote sisältää rauhoittavaa pantenolia ja tuote on hajustettu.

Oletko sinä kokeillut ACOn aurinkotuotteita?
 1. Olen kokeillut, käyttänyt ja ollut tyytyväinen. Todella hyviä tuotteita!
  Ihanaa viikkoa ja maaliskuuta sinulle Cami <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että säkin oot ollu tyytyväinen :) Ihanaa maaliskuuta sinullekin <3

   Poista
 2. Mulla on ollut Acolta aiemmin päivittävä kasvovoide aurinkosuojalla, se oli kyllä musta tosi jees! Apteekkikosmetiikkaa pitäisi käyttää vähän enemmän kuin tulee käytettyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä etenkin aurinkorasvoissa pitäisi käyttää kunnon tavaraa. Onkohan tuo päivettävä kasvovoide vieläkin olemassa? Kuulostais kyllä hyvältä.

   Poista

Designed by FlexyCreatives