Uutta ilmettä makuuhuoneeseen

Ihanaa lauantaiaamua sinne! Täällä herättiin tänään lumisateeseen, mutta nyt muutama tunti myöhemmin lumi on jo kaikonnut maasta. Kerrankin olisi ollut edes pieni mahdollisuus pulkkailuun, mutta jää sekin siis tältä "talvelta" tekemättä. Itse odotan innokkaasti jo kevättä, vaikka odotusta varjostaa toki huoli tulevaisuudesta. Kuten jo edellisessä postauksessani mainitsin, blogi tulee jatkossakin sisältämään postauksia kevyemmistä aiheista ja tässä olisikin nyt sitten ensimmäinen postaus muuttuneen tilanteen jälkeen.

Tilasin meille muutama viikko sitten Vekeltä kaksi uutta mattoa makuuhuoneeseen sekä hankin Jyskistä meille uuden peilin. Olin bongannut Instagramista tämän tyyliset matot ja onneksi Pauliina vinkkasi, että vastaavia saa Vekeltä. Kyseessä on Svaneforsin paimentolaismatto koossa 70cm x 140 cm ja maksoin näistä noin 80 euroa. Mieheni ei ole kovinkaan suuri mattojen ystävä ja hän näkisi mielellään meidän kotimme lattialla mahdollisimman vähän mattoja, mutta itse halusin nämä matot tuomaan kodikkuutta. Lisäksi nämä tuntuvat ihanan pehmeältä aamuisin jalkojen alla!

Toinen uusi asia makuuhuoneessamme on tosiaan kokovartalopeili, jonka tilasin Jyskistä. Kyseessä on Rude-niminen hopeinen peili, joka sattui onneksi olemaan alennuksessa ja maksoin peilistä noin 55 euroa. Peili on kooltaan 72cm x 162cm, joten peilistä näkee itsensä kyllä erittäin hyvin. Halusin ripustaa peilin seinälle, mutta peili palvelee hyvin myös lattiallakin hieman kenollaan. Yleensä isäpuoleni hoitaa asennukset puolestani, joten siinäpä toinen syy, että peili todennäköisesti myös pysyy lattialla toistaiseksi. Eivätpähän seinätkään reikiinny!
Loppukevennyksenä vielä kissakuva, joita ei voi koskaan olla liikaa 💖 Hyvää viikonloppua kaikille!
 1. Tosi kivannäköiset matot! Sopii hyvin tuonne teidän makkariin :)

  https://kohtiparempaaminua2020.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Ihana tunnelma teidän makkarissa on. Olen ihastellut Jyskissä tuota samaa peiliä ja katselin juuri sitäkin, että on on todella kohtuuhintainenkin.
  Leppoisaa lauantai-iltaa sinulle Cami <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Meillä se osui sattumoisin silmään alessa, mutta nämä taitaa olla usein tarjouksessa. Kannattaa siis kurkkia!

   Poista
 3. Kauniit nuo matot! Ite halusin myös vastaavaa isona olkkariin mutta sitten tuntui että se olisi liian riskialtis..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli hieman vastaava olkkarissa ja etenkin pienen lapsen äitinä en suosittele :D Nuo imee likaa, pölyä ja väriä tosi hyvin ihan vaikka sukistakin. Me hankittiin just uusi matto olkkariin ja se on vähän parempaa materiaalia puhtaanapidon suhteen. Prinsessa kaatoi cokiksetkin jo heti siihen ja hyvin lähti pois! Julkaisen postauksen matosta tänään!

   Poista

Designed by FlexyCreatives