Viikon kohokohtia

Kuluneen viikon paras: 
Tämän viikon paras oli ehdottomasti kaikki ylimääräinen aika, joka on nyt käytettävissä - kiitos etätyön - esimerkiksi lenkkeilyyn. Olemme ulkoilleet päivittäin ja käyneet kävelemässä vähintään tunnin aikalailla joka päivä. Onneksi säätkin ovat olleet poikkeuksellisen upeat ja valo onkin tuonut synkkään tilanteeseen jaksamista. Tällä viikolla olen myös iloinnut valon vuoksi valokuvaamisesta, sillä aurinkoisella ilmalla saa otettua parempia valokuvia. 
Kuluneen viikon huonoin:
Pakkohan tähän on sanoa ylipäänsä tämä tilanne. Olen itse päättänyt, etten lue enää uutisista kuin pakolliset, sillä koen ahdistuvani tilanteesta muutoin aivan liikaa. Etenkin jos olen illalla erehtynyt lukemaan uutisia, unettomuus vaivaa hyvin helposti eikä nukahtamisesta yksinkertaisesti tule mitään.

Tänään aion: 
Tänään me aiotaan ottaa loppupäivä rennosti. Meillä on tänään viikon herkkupäivä ja tilasimmekin pizzaa päivälliseksi meidän vakkaripaikasta. Kävimme prinsessan kanssa pariin otteeseen ulkona ja sain käydä myös yksin pienellä happihyppelyllä kasaamassa omia ajatuksia. 

Viikonloppuna suunnitelmissa: 
Toivottavasti paljon ulkoilua! Haaveilin viime viikonloppuna grillikauden avaamisesta, mutta saa nähdä toteutuuko se haave. Ainakin grilli haetaan terassille huomenna ja ollaan ainakin askel lähempänä grillikauden avaamista. 
Viikon ruoka: 
Tällä viikolla olen ollut varsinainen Master chef päivisin ja olen loihtinut itselleni lounaaksi nuudeleita ja lihapullia. En ole vaivautunut lisäämään joukkoon edes kastiketta, sillä olen ollut todella laiska. Prinsessa sai sentään hieman värikkäämmän lautasen, mutta itsellä ei ole niin väliä.

Päivän fiilis:
Tänään on ollut ihan hyvä fiilis, sillä sain yöllä nukuttua ihan ok. Prinsessa on herättänyt minut joka päivä jo kuuden jälkeen töihin ja joinakin öinä unet ovat jääneet vähiin. Pyrin yleensä nukkumaan 8 tuntia, mutta ainakin keskiviikkona valvoin Temppareiden takia ihan liian myöhään. Olihan se hömppä kuitenkin katsottava samantien. 

Viikon treenit:
Tällä viikolla olen käynyt ahkerasti lenkkeilemässä ja tähän päivään mennessä saldo näyttääkin jo yli 20 kilometriä. Se on itselleni todella paljon ja huomenna sekä sunnuntaina on myös tarkoitus suunnata lenkille ja tavoitella 30 viikkokilometrin ylitystä. Jotain hyvää siis tässäkin tilanteessa, kun lenkillä tulee käytyä joka päivä. Suosittelen muuten muillekin!
Viikon hankinta:
Tällä viikolla sain kivaa postia monestakin osoitteesta. Ystäväni Suvi tilasi minulle kaksi kaunista Villeroy & Bochin New wave-kahvikuppia, jotka pääsivät heti käyttöön. Toinen ystäväni Minna meni kertomaan tilanneensa uuden kevyttoppatakin Sportamoresta ja koska olemme näemmä henkeen ja vereen samiksia, tilasin itselleni täsmälleen samanlaisen. Nyt voidaan sitten tiimeillä tässäkin asiassa 💖 Hankimme kotiin myös lisää sisustyynyjä ja nyt sain kaikki päällisemme käyttöön. 

Kuluneen viikon ajatus:
Kuka arvaa mihin suurin osa ajatuksista liittyy? Noh koronaan tietystikin. Koitan itse tosiaan vältellä uutisia, mutta eihän se helposti onnistu. Olen myös luvannut itselleni, että blogini pysyy koronavapaana alueena. 
Viikon asu:
Viikon asuhan on ollut tällä viikolla kotiasu. Tänään sentään meikkasin pitkästä aikaa huvin vuoksi ja kyllähän se toi uutta ilmettä.Nyt kun ei käy missään eikä näe ketään niin onhan se meikkaaminen melko turhaa. Tässä näette samalla uudet lasit kuin tämän päivän kotilookinkin!

Ihanaa viikonloppua kaikille 💖
 1. Meillä poika ja mies ovat kotona, mutta minä olen edelleen töissä. Harmittaa kun ei nyt omaa tytärtäkään nähdä, kun hän jo asuu omillaan.
  Onneksi tosiaan on ollut ihanat säät niin on aina välillä päässyt ulos hengittämään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkona oleilu on kyllä ollut itselle nyt aivan supertärkeä juttu <3 Tulisin varmaan hulluksi jos vaan sisällä pitäisi olla. EIlenkin kävin tekemässä pitkän kävelylenkin yksin :) Tsemppiä sinne Outi!

   Poista

Designed by FlexyCreatives