Uusimpia nettikirpparilöytöjä Rekiltä

Olen kova tyttö kirppistelemään ja käyn paljon livekirppareilla sekä selaan aktiivisesti muutamaa nettikirpparia. Omia suosikkejani ostamiseen ovat Emmy sekä Rekki, josta tein tämän uusimman tilauksen. Salaisuuteni hyvien löytöjen tekemiseen on juurikin tämä oma aktiivisuus sekä yleinen hintatietoisuus. En maksa ihan mitä vain kirpparilla ja livekirpparilla oma "kipurajani" on 5 euroa. Rekissä annan hinnassa enemmän myöten, koska Rekissä myydään pääosin vain merkkituotteita. 

Suhteutan löytöni hinnan usein myös arvioituun alkuperäishintaan ja myönnän inhoavani lausetta "tämä maksoi uutena xxxx". Hei, aivan sama mitä on maksanut uutena jos se on nyt myynnissä kirpparilla, sillä kirpparilla ei mielestäni ole tarkoitus tehdä pelkästään rahaa. Harva maksaisi kirpparilla vaatteesta samaa hintaa kuin uutena, vaikka vaate olisikin käyttämätön. Vähän sama kuin auton hinta laskee samantien kun sen ajaa ulos autoliikkeestä. 

Tutustutaas sitten tämän tilauksen löytöihin! Tilasin myös perheen isännälle vaatteita Rekistä ja hän itsekin selailee valikoimaa ja kertoo sitten mitä hänelle halutaan tilattavan :) En kuitenkaan esittele hänen löytöjään tällä kertaa, mutta paljastettakoon että hänelle löysimme käyttämättömän Under Armourin kompressiopaidan, Tommy Hilfigerin neuleen sekä Gantin collegepuseron yhteensä noin 55 euron hintaan.
Nämä ballerinat tilasin itselleni kevääksi ja sain hieman jännittää, että ovatko nämä sopivaa kokoa. Oma normaalikokoni on 37, mutta nämä kengät ovat kokoa 36. Googlettelin hieman ennen tilausta, että yleensä nämä ovat hieman reilumpaa mitoitusta ja mm. Zalandossa suositeltiin ottamaan yksi normaalia kokoa pienempi. Lisäksi kengän sisämitaksi ilmoitettiin 24cm, joten uskalsin nämä ottaa. Onneksi uskalsin, sillä kengät olivat todella hyvät ja erinomainen löytö! Kengistä maksoin 30 euroa ja näiden ovh. pyörii kaiketi 100 euron toisella puolella. Hyvä säästö siis uudenveroisista kengistä!
Siitä onkin pitkä aika kun olen viimeksi Freddyjä käyttänyt ja minulla on itseasiassa ollutkin joskus juuri tällaiset Freddyt. Käytin ne kuitenkin loppuun ja ainakin aiemmin Freddyt tunnettiin siitä, että ne reikiintyivät helposti. Nämä ostin ensisijaisesti kotikäyttöön ja maksoin näistä 15 euroa. Housut olivat erittäin vähän jos ollenkaan käytetyt. Vyötärön silikoninauhakin oli täysin ehjä ja housut reiättömät. 
Viimeinen oma löytöni on tämä kaunis tummansininen t-paita Tommy Hilfigeriltä. Tätä suunnittelin käyttäväni sekä töissä että kotona, sillä tämä sopii tyyliltään mielestäni kumpaankin käyttötarkoitukseen. Paidassa on rinnuksissa kauniit "timanttiset" kirjailut koristeena tuomassa pienen säväyksen t-paitaan. 

Oma suosikkini näistä on ehdottomasti ballerinat ja odotan kovasti, että pääsisin niitä jo käyttämään. Olen suunnitellut jo muutamia asujakin näiden kanssa käytettäväksi ja kaapissa odottelee myös uusi vaaleanharmaa kevättakki, jonka löysin myös paikalliselta fb-kirpparilta. 

Mitä sinä tykkäsit näistä ja nettikirppisteletkö itse?
  1. Harvoin nettikirppistelen vaatteita, mutta aina silloin tällöin tulee eteen joku aarre, jota ei vaan voi päästä näpeistään :)
    Ihan älyttömän hyvät löydöt olet tehnyt, balleriinat on upeat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla tulee eteen vähän useamminkin aarteita :D Etsin aina lisäksi vähän tietynlaisia juttuja ja merkkejä, niin helppo tehdä löytöjä siitäkin syystä xD

      Poista
  2. Noi kengät niin täydellinen löytö! Freddyissä harvemmin kuminauhaan tulee näkyvää jälkeä vaan ne reiät sinne haarojen saumoihin tulee mulla ainakin ekana. Joistain housuista revin kokonaan irti sen mahan kuminauhan ja sit ne vasta olikin mun lempihousut!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on yksistä Freddyistä rispaantunut ekana nimenomaan se kuminauha ja oikein halkeili pois. Reiät noissa housuissa on varmaan kaikki kokeneet :( Täytyy koittaa pitää erityisen hyvänä nyt näitä!

      Poista
  3. Mä nettikirppistelen melkein kaikki vaatteeni tällä hetkellä, Rekki on mun suosikki paikka verkossa etsimään ihania juttuja. Koetan rajoittaa siihen että ostan vain tarpeeseen mutta joskus tulee ostettua vaan koska on niin ihana ❤️ Viimeisin löytö on Karen Millenin kaprimittaiset housut keväälle. Rekki löydöt tuntuu olevan aina sellaisia että ne on uuden veroisessa kunnossa, siksi tykkään sieltä katsoa noita.

    Oot kyllä tehnyt hyviä löytöjä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiva kuulla ja Rekki on tosiaan munkin lemppari :) Selailen just aika usein ja onneksi joka kerta ei tule tilattua :D Nyt oli useampi kuukausi edellisen tilauksen ja uusimman välillä. Sun löytö on varmasti myös ihana <3

      Tykkään Rekissä kyllä siitä, että siellä vaatteet on oikeasti hyväkuntoisia jos niiden sitä sanotaan olevan. Siellä toki tarkistetaan ja hinnoitellaan vaatteet itse, joka tosin näkyi sitten myydessä aika kovina kuluina.

      Poista

Designed by FlexyCreatives