Viimeisimmät kuulumiset

Kuluneen viikon paras: 
Tämän viikon paras on ehdottomasti tämä viikonloppu kokonaisuudessaan. Prinsessamme täyttää tänään 3 vuotta enkä millään voi uskoa, että aika menee näin nopeasti. Kolme vuotta sitten perheemme kasvoi maailman ihanimmalla pienellä tytöllä, josta on nyt kasvanut jo omien sanojensa mukaan iso tyttö <3 Alla olevassa kuvassa meidän prinsessa on noin kuuden kuukauden ikäinen.
Kuluneen viikon huonoin:
Tällä viikolla on ollut jatkuvasti kiireen tuntua enkä ole saanut hengähtää missään välissä kunnolla. Ensi viikostakin on tulossa kiireinen, mutta sentään seuraava viikonloppu on aivan vapaa kaikista sovituista menoista. 

Tänään aion: 
Tehdä kaikkea mitä meidän prinsessa haluaa synttäripäivänään tehdä. Käymme ehkä siis leikkipuistossa sekä bongailemassa lentokoneita Helsinki-Vantaalla jos koneet vain laskeutuisivat hyvästä suunnasta. 

Viikon ruoka: 
Olen nyt noudattanut Bikini Challengen perusruokavaliota, sillä tavoitteenani on pudottaa painoa noin 10 kiloa. Paino on tipputnut ihan hyvää tahtia, vaikka joka viikonloppu olen syönyt vähintään yhden aterian vapaammin. Eilen kävimme kyllä mäkkärissä ja herkuttelin muutoinkin, mutta ei anneta senkään häiritä. 

Päivän fiilis:
Tällä hetkellä hieman väsyttää, sillä prinsessa heräsi synttäreiden kunniaksi todella aikaisin ja tuli valvottua myös hieman myöhään, kun oli pakko katsoa pari jaksoa Lukkojen takana-sarjaa. 
Viikon treenit:
Tällä viikolla tein maanantaina Fit-lehdessä julkaistun kalorintappojumpan ja kaloreiden sijaan jumppa kyllä tappoi omat reiteni ja pakarat, jotka olivat vielä loppuviikosta kipeänä. Kyseessä on noin 15 minuutin treeni, jossa tehdään mm. kyykkyjä ja punnerruksia. Hiki virtasi ja kroppa huomasi tehneensä jotain uutta. Tiistaina kävin Megazonessa vetämässä kahden tunnin rallitreenit. Kokonaistreenitavoitteeni on viikossa kolmisen tuntia ja se tuli tällä viikolla täyteen. 

Viikon hankinta:
Tällä viikolla ei tullut hankittua mitään isompaa, mutta viime viikolla tilasin Rekiltä meille hieman uusia vaatteita. Rekin löydöistä voit lukea lisää täältä!

Kuluneen viikon ajatus:
Tällä viikolla ajatukset ovat olleet työn lisäksi lähes pelkästään tyttäremme synttäreissä. Halusin järjestää neidille unohtumattomat 3-vuotissynttärit ja kaikesta päätellen hänellä oli eilen oikein ihana päivä. Juhlissa oli hänen toiveidensa mukaisesti Ryhmä Hau-teema kakkua myöten <3

Viikon asu:
Tämän viikon asu voisi olla vaikkapa eilen juhlissa käyttämäni yhdistelmä, joka oli päälläni ensimmäistä kertaa. Ostin tämän asun puseron joskus yli vuosi sitten Gina Tricotista ja hame on tilattu Chicwish-nimisestä nettikaupasta, jossa on paljon juuri tämäntyylisiä hempeitä ja kauniita vaatteita. 
  1. Kuulostaapas hauskalta tuo lentokoneiden bongailu, ihana toive lapsellanne! Kiitos myös muistutuksesta, pitääpä käydä ostamassa uusin Fit-lehti mikäli sitä vielä hyllystä löytyy! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hän on joo pieni fani ja tykkää kovasti myös lentämisestä (hyvä niin :D). Toi Fit-lehti oli muuten sitten se Polta rasvaa-teemainen jos muistan nimen oikein. Oli oikein hyvä ja kattava paketti!

      Poista

Designed by FlexyCreatives