Heinäkuun...

Jälleen yksi kuukausi on vierähtynyt ja apua, nyt on jo elokuu! Äkkiä se aika vaan menee ja kohta kesä on virallisesti ohi, vaikka jotenkin tänä vuonna se ei edes ehtinyt alkaa. Onneksi iho on ruskettunut jonkun verran, jotta ei tarvitse lähteä ihan kalpeana syksyyn. Tässä taas tuttuun tapaan kuukauden suosikkijuttuja, olkaa hyvä!

... kohokohta
Samin kesäloma ja reissu Pohjois-Suomeen. Oli ihana käydä taas omilla synnyinseuduilla sekä piipahtaa Ruotsissa. Onneksi viihdyimme isäni luona 5 päivää, joten Evekin pääsi tutustumaan oman puoleni sukuun myös vielä paremmin. Myös Helsingin keskustassa perheen kanssa vietetty kesäpäivä oli ihana ♥

... moka
Pahin moka oli ehdottomasti jättää uudet Bakerin ballerinat lattialle, sillä tuo kissanperkele meni pureksimaan toisen ruseteista jo piloilla. Ehtihän ne kengät käydä jalassakin kerran - NOT!!!
... kirja
Leena Lehtolaisen Tiikerinsilmä. Sain tämän kirjan äidiltäni synttärilahjaksi ja nyt olenkin ahminut sitä päivittäin. Onneksi on vielä monta sivua jäljellä!

... sarja
Aloitin katsomaan The Affairia, mutta en edelleenkään ole aivan vakuuttunut, että onko se oikeasti hyvä sarja. Menossa on kuitenkin jo seitsemäs jakso, joten ei kai se huonokaan sitten ole. Norjan paratiisihotellin uusin kausi on myös kuitenkin osoittautunut koukuttavaksi, vaikka alku siinä olikin todella tylsä ja puuduttava.

... elokuva
Viime kuussa ei tullut katsottua muistaakseni kuin Nerve, joten sanotaan se. Onneksi en käynyt katsomassa tätä elokuvissa vaikka olisin kovasti halunnut, sillä eihän tämä ollut mitenkään erityisen hyvä. Katsottava, mutta sen jälkeen jo unohdettava.
... lempi tuote
Ted Bakerin ballerinat. Kissan purujäljistä huolimatta aion saada kengät vielä käyttökuntoisiksi, koska pakkohan sen nyt vaan on onnistua. Eilen oli hermo melkoisen kireällä tämän tapaturman takia.

... lempi vaate
Vanhat Cubuksen joogahousut. Edelleen niin mukavat jalassa!

... herkku
Jos tässä kuussa en sanoisi Ehrmannin vanukasrta? En kyllä itseasiassa olekaan edes syönyt sitä kaiketi tässä kuussa, joten sanotaan suklaarusinat. Kestoherkkusuosikki jo vuosien varrelta ja edelleen toimii.

... biisi
Kamferdropsin Jag trodde änglarna fanns. Tätä kuunnellaan ahkerasti Even kanssa.
 
... hetki
Ne hetket, jolloin Eve saa mahdottoman naurukohtauksen. Niin ihanaa kuunneltavaa ♥
... ostos
Ihana uusi mekko sekä korkokengät ystäviemme häihin, joita juhlitaan muutaman viikon päästä. Löysin kuin löysinkin täydellisen pitkän vaaleanpunaisen iltapuvun.

... toive tulevalle kuukaudelle
Että kaikki menee hyvin yhden elämän ison muutoksen suhteen!
 1. hyvä toi ilme vikas kuvassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maalle kun stadin friidu joutuu, niin ilme sen mukainen :)

   Poista
 2. Voi mahoton Teukka, minkä teit.... :( ps. kai iltapuvusta tulee esittely?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toki iltapuvun esittely voidaan toteuttaa jo ennen häitä ;)

   Poista

Designed by FlexyCreatives