Ted Baker - Ruusunpunaista rakkautta

Olen hulluna Ted Bakerin kenkiin, laukkuihin, asusteisiin sekä vaatteisiin ja aika ajoin tykkään hemmotella itseäni juuri Bakerin tuotteilla. Harvemmin ostan itselleni mitään hiemankaan kalliimpaa, joten nämä suloisuudet sopivat itseni hemmotteluun paremmin kuin hyvin. Olin jo aikaa sitten päättänyt hankkia kesäksi uudet kengät ja tietysti hankin ne tänäkin vuonna Bakeriltä. Edellisvuoden ballerinat ovat jo täysin lunastuskunnossa, joten onneksi nämä suloisuudet saapuivat Zalandolle.

Kyseinen malli on nimeltään Juliana ja maksoivat 74,95 euroa. Väriksi valikoitui (totta kai) vaaleanpunainen ja rusetit ovat kultaiset, jotka taittavat ehkä aavistuksen ruusukultaan. Otin kooksi näistä myös tutun 37, vaikka viime vuoden ballerinat olivat kokoa 38 ja olivat täysin sopivat. Silloin täytyi vain tehdä poikkeus, sillä kokoa 37 ei enää ollut valikoimissa.

Olen käyttänyt Ted Bakerin ballerinoja jo monta vuotta ja tuskin nämäkään tulevat olemaan viimeiset. Omistan myös Bakerin kumisaappaat ja nekin ovat olleet superhyvät käytössä. Kaiken kaikkiaan kaapistani löytyy Bakeriltä penaali, laukku, viitta, kumisaappaat, ballerinat, meikkipussi, kännykän suojakuori sekä myös tänä kesänä hankitut lakanat, jotka hankin itselleni hemmotellakseni itseäni raskauden ja synnytyksen jälkeen.

Mitä te tykkäätte Ted Bakerin jutuista? Onko teillä suosikkituotteita kenties joltain muulta merkiltä? :)
  1. Ompa kauniit! <3 Mulla ei oo TB, mutta oon monta kertaa sitä katsonut, kun merkillä on vaikka mitä kivaa.. :)

    VastaaPoista
  2. Ihanat! Voisin vaikka kysyä jotain vastaavia itselleni poikaystävältä vaikka synttärilahjakis tai hemmotella ne itselleni lahjaksi!

    VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives