Uusia treenisuunnitelmia

Minun piti muistaa laittaa salijäsenyys tauolle heinäkuuksi, sillä aavistin ja pelkäsin etten ehdi käymään salilla Samin lomien aikaan. Niinhän siinä kävi, mutta enemmänkin siitä syystä, että kesäflunssa pääsi yllättämään ja se jatkui melkein kolmisen viikkoa pienenä tukkoisuutena. Nyt olen kuitenkin päässyt takaisin edes pienen treenin makuun, sillä Pokemon GO:n synttärieventin aikana aloimme tehdä taas pitkiä vaunulenkkejä koko perheen voimin. Viime päivinä on tullut käveltyä noh, ei nyt kymmeniä kilometrejä, mutta kuitenkin reippaasti.
Vaunulenkkeilyn ja uuden innon myötä päätin, että salilla tehdään tästä lähtien vain salitreenejä eli ei enää vain aerobista ja salia jos ehditään. Eve kun viihtyy lapsiparkissa aina vain max tunnin kerrallaan, en ehdi muutoin tehdä kovinkaan kummoisia treenejä mikäli haluan yhdistää mukaan myös sen 30 min aerobisen osuuden.
Huomenna meillä onkin sitten tiedossa ensimmäiset salitreenit melkein kuukauteen ja vaunulenkkejä olisi tarkoitus tehdä jatkossa jopa ehkä juostenkin ainakin osan matkaa. Onneksi meillä on kolmipyöräiset vaunut, jotka soveltuvat tähän hommaan oikein mainiosti.

Postauksen kuvat ovat muuten vuodelta 2014, jolloin olin ensimmäisellä bikinichallengella. Tässä hieman siis omia henkilökohtaisia motivaatiokuvia, joita kohti lähdetään pikkuhiljaa tähtäämään taas hieman vahvemmin :)
 1. Mie katoin noita kuvia ja mietin, et miten oot tollasessa kunnossa, jos oot synnyttäny vasta!! :D Mie lähen bikinille nyt elokuun lopussa, ah, ruotuun! 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en nyt ihan vielä vaik kai se ois mahollista 🙈 Bikini on kyl hyvä valmennus!

   Poista
 2. Edellinen kommentoija ei tainnut lukea koko postausta :D Kannattaa ottaa kuvat nykytilanteesta itselle talteen ja muistaa vaan mitata senttejä vaikka alkuun jos kilot ei karsiudu! :) Toivottavasti pääset vauhtiin, ite en oo pelannut nyt edes pokemonia koko kesään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kuvat täytynee ottaa vaikka se onkin ihsn kamalaa :D Eiköhän tässä vauhtiin päästä ja tänään takana taas yli tunnin treeni, huomenna jatkuu taas. Pokemonissa on nykyään legeraidit, ne on kivoja :) Kokeile ihmeessä niitä!

   Poista

Designed by FlexyCreatives