Kultainen ananas - makea pala sisustukseen

Ostimme hiljattain olohuoneesemme uuden ruokapöydän ja seinä pöydän takana suorastaan kiljui taulua taakseen. Olin selaillut Instagramissa sekä Pinterestissä ideoita avukseni ja ilokseni minulle tarjoutui mahdollisuus tehdä yhteistyötä BGA Nordicin kanssa. BGA on ruotsalainen perheyritys, joka on perustettu jo vuonna 1993. Heidän ydinalueensa ovat liikkuva kuva sekä valokuvaus. Heidän valikoimastaan löydät varmasti haluamasi kehykset sekä kuvat, jotka voit myös teettää mittatilauksena.
Oma valintani osui tällä kertaa kultaiseen ananas-aiheiseen julisteeseen sekä valkoisiin korkeakiiltokehyksiin. Sami ihmetteli aluksi valintaani, mutta jokainen vähänkin megazonepiireissä liikkuva tietää vitsin tämän takana ja ananashan on ainakin vähän aikaa sitten ollut vielä hyvinkin suosittu sisustuselementti. 
Kuten ehkä kuvista arvaatte, taulu ei päätynyt olohuoneemme seinälle eikä kiinni seinään ollenkaan. Ruokapöydän takana oli nimittäin kiviseinä ja koska asumme vuokralla, en vielä uskaltanut alkaa poraamaan reikää seinään. Taulu koristaakin tällä hetkellä makuuhuonettamme sängynpäätymme päällä ja se sopiikin siihen melkein paremmin. Sängynpäädyn päällä vallitsee nimittäin yleensä kaaos ja nyt taulun vuoksi se täytyy pitää vapaana muista tavaroista. Win-win siis.
Kuten aiemminkin kuvia ottaessa, Teukka tuli tälläkin kertaa varastamaan huomion taululta. Hän halusi ilmoittaa, että hänen kuninkaallisen korkeutensa ruokapöydälle ei mitään tauluja laiteta. Äiti on kyllä ollut todella tyytyväinen uuteen väriläiskään ja sen paikkaan makuuhuoneessakin. Mikäli siis haaveilet pienestä piristyksestä sisustukseesi, harkitse vaikka kultaista ananasta sinunkin sisustukseesi! 

Tykkäättekö te ananaksesta sisustuselementtinä ja miellyttääkö kulta värinä teitä sisustuksessa? :)
 1. Ihana taulu, kelpaisi meillekin! :) - Jenni

  VastaaPoista
 2. Metallinsävyt on ihania sisustuksessa. Meillä on paljon hopeaa sekä kuparia, joten miksei kultakin menisi :) Oikein piristävä ja raikas posteri.

  VastaaPoista
 3. On toi hieno, mutta jotenkaan meidän kotiin ei ehkä noin kultainen ananas löytäisi omaa paikkaansa :D

  VastaaPoista
 4. Onpa tosi ihana taulu! Jotenkin tosi persoonallinen :)

  https://fiiaelina.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives