Neuvolakuulumisia

Even 3kk neuvolasta on aikaa jo niin kauan, että 4kk neuvolakin on jo ensi viikolla, mutta en olekaan kertoillut teille vähään aikaan siitä, miten Eve on kasvanut ja kehittynyt. 3kk neuvolassa Eve sai ison läjän rokotteita, joista ei onneksi tullut kuumeilua eikä muutakaan vaivaa. Olihan se ihan kauheaa katsoa kun omaa pientä pistettiin ja vielä pariinkin otteeseen. Onneksi Eve rauhoittui nopeasti ja toivottavasti myös unohti tämän ikävän kokemuksen nopeasti.

Pituutta neidille oli kertynyt 62,5cm ja painoa 5570g, iso tyttö siis jo! Refleksit toimivat kuten pitääkin ja joka päivä saa hämmästyä, miten paljon uusia juttuja pieni voi oppia. Pieni vauvani onkin muuttunut jo ihan isoksi tytöksi, joka haluaisi jo kovasti istua meidän muiden tapaan ja tutkia maailmaa muualtakin kuin lattialta.
Tästä syystä vaunulenkit ovat saaneet jäädä ja ne ovatkin vaihtuneet rintareppureissuihin. Täytyy kyllä sanoa, että kävelylenkit tuollaisen kuuden kilon lisäpainon kanssa ovat melkoisen tehokkaita. Ostin Evelle myös Bumbon, johon olemme tutustuneet nyt parin minuutin verran. Kovasti tyttö viihtyisi jo siinä, mutta en viitsi vielä enempiä istuttaa, kun Eve on kuitenkin niin pieni vielä. Mahallaan olo sujuu jo oikein mallikkaasti ja kohta edessä on selkeästi ensimmäiset ryömimisyritykset. Lastenlääkäri kommentoikin Eveä kahden päivän iässä, että tästä tytöstä tulee vielä kova menijä ja se taitaa kyllä pitää paikkansa.

Tällä hetkellä tyttö nukkuu päiväunia ja äiti saa kerrankin hetken omaa aikaa mm. blogin parissa. Yleensä Eve herää viimeistään vartin päästä kun äiti poistuu vierestä, joten katsotaan miten nyt käy :) (heräsihän se alle vartissa :))
Oman ajan puutteen vuoksi blogikin on jäänyt hieman heitteille, mutta suoraan sanottuna kärsin myös hieman kirjoittajan blokista. En halunnut tehdä tästä mammablogia, mutta kauheasti muuta kuin mammailua ei tule tällä hetkellä harrastettua enkä uskalla kirjoittaa vauva-arjesta vaikka juttuja olisi. Haluaisin kuvata päivän asuja, mutta kukaan ei ole kuvaamassa. Voisin kirjoittaa toki käynnissä olevasta konmarista, mutta mistä sitten kirjoittaisin? Olisikohan ajatus perhelifestyleblogista sittenkään kovinkaan huono? Tätä täytyy pohtia ja jos teillä on vinkkejä tämän esteen ylittämiseksi, apua otetaan vastaan ♥
  1. Tosi kaunis tytär sinulla!:) Itse ainakin tykkäisin lukea vauva-arjesta ja kuulumisista ja muusta sellaisesta. Lisäksi tuo konmari olisi kiinnostavaa luettavaa!

    VastaaPoista
  2. voi miten söpö pikkuinen <3

    http://elmiiran.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives