Sunnuntain juhlahumua

Sunnuntaina olimme juhlistamassa iloista tapahtumaa suvussamme ja kokoonnuimme samalla grillikauden avajaisiin. Tiedossa oli hyvää ruokaa, juomaa sekä seuraa. Onneksi sää suosi meitä ja yksi kesän kauniista päivistä osui kohdalle. Tällä kertaa kokoonnuimme kovin pienellä porukalla, sillä puolet suvusta oli muilla mailla.
Lasten juomaa ja samppanjaa
Juhlissa kilisteltiin samppanjalla, mutta itse tyydyin limonadiin, sillä en käytä alkoholia enää laisinkaan. Ehdin tottui raskauden aikana täysin holittomaan elämäntyyliin, joten olen päättänyt jatkaa samalla linjalla. Ennen raskautta join alkoholia hyvin harvoin, joten kovin suuri muutos ei ole kyseessä. En vain nykyisin näe mitään syytä ottaa edes sitä yhtä lasillista ja monia selkeästi ärsyttää valintani. Mitäpä se muille kuuluu etten juo, kun en minäkään jeesustele juomisesta muille.
Suvun nuorin ja vanhin / sisäfilettä grillissä ♥
Eve pääsi kiertämään sylistä syliin tuttuun tapaan ja pyöri muutenkin mummin ja isomummin huomion keskipisteenä. Sukujuhlat ovat kyllä oiva paikka saada itsellekin ruokarauha, kun kaikki haluavat vuorollaan pidellä pientä sylissä. Grillimaisterimme Kalle oli grillannut meillä äärimmäisen maukkaita sisäfilepihvejä ja olenkin vahvasti sitä mieltä, että näitä grillijuhlia voitaisiin järjestää useamminkin. Meiltä kun ei vielä toistaiseksi sitä omaa pihaa saati grilliä löydy.
Juhlissa ehdittiin napata myös muutama asukuva pitkästä aikaa ja niitä onkin luvassa seuraavassa postauksessa. Juuri kun pääsin valittelemasta asukuvien kuvaajan puutetta niin nyt sellainen oli kerrankin saatavilla. Kiitos vain serkulleni Maijalle jo näin etukäteen! ♥ Olisi kenties pitänyt napata Evestäkin kunnolliset asukuvat, sillä hänelläkin oli päällään tyrmäävän upea mekko suoraan Ranskan Rivieralta.

Mitäs mieltä olisitte muuten kesän bucket lististä? :) Kertokaahan myös ihmeessä mitä teidän kesäsuunnitelmiin kuuluu!
  1. Ihanan kuuloinen grillijuhla ja niin suloinen Eve!♥

    http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives