Newbies from Newbie - röyhelöpyllyjä sekä pitsiä

Kävimme keskiviikkona humputtelemassa hieman Eveliinan kanssa Newbiellä ja neidin vaatekaappi sai kivasti taas täytettä. Tyttö kasvaa niin kovaa vauhtia, että tällä kertaa ostimme Evelle jo kokoa 68, sillä muuten vaatteita ehtii pitää vain parisen kertaa enkä raaski laittaa näin ihania vaatteita heti kiertoon.
Newbiellä oli myös pienoiset alet, joskaan aletuotteita ei ollut ihan kamalasti. Löysimme kuitenkin tämän ihanan neuleen -30 % alennuksella. Tämä sopii käytettäväksi nyt kesällä sekä myöhemmin syksyllä.
Alunperin en ollut ajatellut ostaa mekkoja, sillä ne eivät ole kauhean käytännöllisiä pienellä lapsella. Tämä pitsikoristeltu mekko oli kuitenkin -70 %, joten tartuimme tilaisuuteen. Jäljellä oli vain koko 62, mutta edullisen hinnan vuoksi otimme tämän kuitenkin. Onhan tässä kuitenkin vielä käyttöaikaa jäljellä ja koko 68 on kuitenkin vielä melko reilu.
Ah, röyhelöpyllyjä. Näistä kohistaan kovasti Newbie-kirpparilla, jossa olen. Nämä ovat ilmeisen kovaa valuuttaa pienten tyttöjen vaatetuksessa, joten nyt Evekin on mukana muodissa. Typy alkaakin viihtyä yhä enemmän vatsallaan, joten röyhelöt pääsevät näkyviinkin. Kaikki loput jutut olivat normaalihintaisia.

Tämä ihana pitsibody on juuri sopiva kesäksi. Koska kesä tuntuu olevan kovin viileä tänä vuonna, aiemmin esitelty neuletakki sopii tämän kaveriksi.
Viimeiseksi esittelyssä sukat. Näitä meidän tyttö vihaa yli kaiken ja kutsummekin Eveä sukkavihaajaksi. Näissä on hieman pidemmät varret, joten toivon, että nämä pysyisivät edes hetken jalassa vaikka en siihen oikeasti kyllä uskokaan.

Kuten huomaatte, Even pukeutuminen noudattaa melko hempeää ja lälläriä linjaa. Sitten kun Eve osaa itse ilmaista mielipiteensä vaatteista niin hän saa kyllä mahdollisuuden vaikuttaa pukeutumiseensa. Esittelin kyllä liikkeessä kaikki vaatteet Evelle ja ainakin kasvoilla paistoi leveä hymy etenkin röyhelöpyllyjen kohdalla :) Muut asiakkaat kovasti naureskelivat meidän toiminnalle, mutta hei, pitäähän Eveltäkin kysyä!
Mitä mieltä te olitte näistä vaatteista? Mitä merkkejä itse suositte lastenne pukeutumisessa ja miksi?
 1. Eihän Newbie ole mikään oma kauppansa vaan Kappahlin lastenvaatemerkki :D Miksi yrität olla hienompi kuin oletkaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tiedän, että Newbie on Kappahlin lastenvaatemerkki, mutta heillä on kaksi ihan omaa liikettään täällä Helsingissä :) Toinen on Citykäytävällä ja toinen Galleria Esplanadissa, jossa juuri käytiin. Suosittelen vierailemaan! :)

   Poista
 2. Vähän harmittaa, kun blogistasi on tulossa vauva-blogi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonnollisesti vauva muuttaa arkeani ja haluan kuitenkin senkin olevan osa blogiani :) Koitan kuitenkin kirjoitella tänne muustakin kuin vain vauvajutuista, mutta tällä hetkellä ne muut aiheet vain sattuu olemaan hieman pienemmässä osassa, kun kauheasti ei tule puuhattua mitään ilman vauvaa :) Toivepostauksia voin aina toteuttaa, joten jos on jotain mistä haluat kuulla ilman vauvaa niin ehdotuksia otetaan vastaan! Ja kuten sanoit, ehkä tästä on tulossa vauva-blogi, mutta siihen voi aina vaikuttaa.

   Poista
 3. Oi kun hän on söpö!<3 Ja super kauniita vaatteita olet ostanut, tulee oikein vauvakuume:D Ihanaa kesää teille.

  http://www.harrietgripenberg.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on ♥ Hei ihanaa, että sullekin iskee vauvakuume! Lapset on ihania <3 Ihanaa kesää sinnekin! :)

   Poista

Designed by FlexyCreatives