Mammatreffit @ Ravintola Teatteri

Kävimme eilen Lauran, hänen poikansa ja Even kanssa viettämässä aikaa Helsingin keskustassa ja tarkemmin Ravintola Teatterissa. Laura kehui Teatterin olevan lapsiystävällinen ja ravintola, ja sitä se tuntui olevankin. Olen itsekin alkanut kiinnittää huomiota juuri ravintoloiden lapsiystävällisyyteen, sillä lapsiahan ei Suomessa katsota mitenkään erityisen hyvällä.
En ollut koskaan aiemmin käynyt Teatterissa, mutta tämän visiitin ja herkullisen salaatin jälkeen tulen varmasti käymään siellä uudelleen. Deli-puolella oli tällä kertaa rauhallista ja saimme viettää aikaa aivan rauhassa. Imetyskin oli ilmeisesti sallittua, sillä kukaan ei ainakaan tullut erikseen mainitsemaan mitää siitä. 
Lounaan jälkeen meidän matka jatkui kohti Galleria Esplanadia ja Newbien liikettä. Olin jo pitkään halunnut käydä uudestaan Newbiellä ja minun piti ihan vain käydä taas katsomassa, mutta kyllähän sen arvasi ettei sieltä tyhjin käsin kotiin tulla.
Eve kasvaa kovaa vauhtia ja pituutta on nyt tasaisesti tullut se 2cm lisää kuukaudessa. Tällä hetkellä Eve huitelee 64cm pituuksissa, joten hakusessa oli erityisesti 68-koon vaatteita, jotta ne eivät jäisi heti pieneksi. Olin jo pitkään himoinnut Evelle "röyhelöpyllyjä", joten niitä tuli ostettua samantien paritkin. Ostoksia oli muitakin ja tulen esittelemään ne teille vielä erikseen. Newbien vaatteet ovat kyllä vain niin meidän tyyliä!
 1. Valitettavasti itsekään en juuri pidä lapsista tai vauvoista, epäilin naapurin lasta koliaakiksi mutta se on jo vuoden ikänen ja silti itkee aina 9-12 välissä illalla kun pitäisi nukkua. Kyllä ihminen tavallaan kaipaa ruokarauhaa ja jos ravintolassa on itkevä lapsi, niin on se valitettavasti heiltä vähän pois. Olisikin mielestäni hienoa, että olisi jotenkin ravintolat kohdentaneet esim. sen leikkipaikan lapsille tai muuta, jolloin lapsiperheet meneekin siihen läheisyyteen ja saa lapset leikkiä ja näin, jolloin yleensä kun on sitä aktiviteettia niin ei ole huutoakaan :) Nää on tietysti makuasioita, mekin valittiin semmonen hotelli ettei sielä ole lapsiperheitä kun varattiin kesäloma.. :C mutta en silti sisimmässäni ole paha ihminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No et tietenkään oo paha ihminen ja olin ihan täysin samanlainen lapsettomana. Tosin inhoan pääsääntöisesti edelleen muiden lapsia ja huutavat lapset ärsyttää itseäni ihan samalla tavalla. Nykyäänkin jos bussin vaunutilaan tulee joku huutavan lapsen kanssa eikä tee elettäkään edes yrittääkseen tyynnytellä lastaan niin tämä mamma kyllä pyöräyttää näyttävästi silmiään. Oon siis siinä ihan samaa mieltä, että ravintoloissa ja just vaikka hotelleissa pitäisi olla rajatut alueet lapsille ja ei lapsille. Etenkin hotellit vain aikuisille on hyvä juttu!

   Poista
 2. Kiitos vielä huippuseurasta - otetaan taas pian uudelleen! ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti! Ja hei tervetuloa meille reissun jälkeen leikkitreffeille ♥

   Poista
  2. Kiitos ja ehdottomasti tullaan! <3 Ollaan nyt juuri toivuttu pienestä kesäflunssasta, mutta pitää nähdä pian! :)

   Poista

Designed by FlexyCreatives