Blogiloma ohitse

Ihmettelittekö kenties hiljaiseloa? Noh, nyt hiljaiselo on ohitse ja pienoinen blogiloma on takana päin. Olimme viime viikon reissussa mm. Jämijärvellä sekä Raahessa ja koska en omista läppäriä saati muuta editointivälinettä kuville, päätin pitää samalla kunnon loman myös blogista. Blogin lisäksi tauolla oli myös suurin osa somesta ja poistinkin mm. Facebookin puhelimestani kokonaan. Snappia en poistanut, sillä siellä ei tule roikuttua pitkiä aikoja toisin kuin esim. Facessa.
Meidän ensimmäinen etappi oli Jämijärvellä, jossa olemme käyneet nyt viettämässä kolme kesää putkeen muutaman päivän. Mukana menossa oli muuta perhettä Samin puolelta sekä mm. Even samanikäinen serkku. Säät onneksi helli meitä muutamana päivänä, joten koko reissu ei mennyt vain sisällä istuessa. Putosipa osa meistä myös järveen vaatteet päällä kalastaessaan.. :)
Jämiltä matka jatkui Raaheen ja ajomatka sujui onneksi kaikin puolin hyvin tuon pikkuisen kanssa. Raahesta teimme myös päiväreissun Haaparantaan ja jo perinteeksi muodostuneeseen Nuuskakairan tukkuun. Itse ostin sieltä jälleen lavan Pepsi Maxia sekä uusia ProPud-makuja testiin. Ainakaan toistaiseksi en ole nähnyt näitä vielä suomessa eikä se ainakaan banaani-myslin kohdalla harmita. Haaparannassa testasimme myös Frasses-nimistä hampurilaispaikkaa, mutta mitenkään kovin erikoinen ravintola tämä ei ollut.

Kyseessä oli myös Eveliinan ensimmäinen piipahdus ulkomailla ja jo ensi kuussahan me lähdemme taas pitkälle ulkomaille eli Tukholmaan. Saas nähdä miten parin päivän risteily lapsen kanssa sujuu.
Raahessa viivyimme isäni hoiteissa viisi päivää ja kaikkien riemuksi myös Raahen murre ehti tarttua puheeseeni. Harmi, että tänne etelään palattuani murre on jo alkanut kadota. Perjantaina onnistuin raahaamaan isäni sekä Samin myös pesismatsiin, sillä onneksi vierailumme aikana PaTTu pelasi matsin Seinäjoen Jymyjusseja vastaan. Ottelu oli itselleni aika yhdentekevä, sillä mehän kannatetaan Sotkamon Jymyä, mutta pitäähän Superpesistä käydä katsomassa jos siihen vain on mahdollisuus.

Lauantaina lähdimme ajamaan takaisin etelään ja viimeinen kuva onkin Pyhäsalmelta "Vaskikello"-nimiseltä huoltoasemalta. Tällä huoltoasemalla pysähdyimme usein, kun olin itse pieni ja nyt aion vaalia samaa perinnettä myös Even kanssa. 

Samin loma jatkuu vielä huomiseen ja toivottavasti ehtisimme käydä pelaamassa vielä vaikka minigolfia mikäli säät sallii. Toisaalta Pokemon GO:n synttärieventti jatkuukin vielä, joten voi olla että viimeiset hetket menevät Pokemonien pyydystämiseen. Blogin pitäisi tästä lähtien päivittyä taas normaaliin tapaan ellei ihmeitä tapahdu! :)
  1. Miusta on ihana säilyttää samoja taukopaikkoja, missä on lapsuudessa käynyt :) Emme paljon pienenä matkailleet Itä-Suomeen päin, mutta Lappiin mennessä pysähdyimme usein Vaajakosken ABC:llä tai Jaripekalla Hankasalmella - näissä pysähdytään Mikonkin kanssa aina matkoilla :) Myöskään Tampereelta Turkuun ei voi ajaa poikkeamatta Härkäpakarissa! Ihania muistoja 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me pysähyttiin taas kans Palokan ABC:lla ja siitä taitaa kans tulla meiän vakkari :) Se Jari-Pekka on kans hyvä paikka! Kyllä kivoja muistoja kannattaa vaalia :)

      Poista

Designed by FlexyCreatives