Baserallia @ Megazone

Eilen kävin taas treenaamassa pitkästä aikaa Megazonessa. Tällä kertaa comp vaihtui Baseralliin eli selkokielisemmin pelasimme 3 vs 3-metodilla yhdessä tukikohdassa. Kahdesta joukkueesta se kumpi saa enemmän pisteitä, on voittaja. Pelimuodossa on käytännössä tarkoitus tuhota vain tukikohtaa, sillä siitä saa enemmän pisteitä kuin pelaajista. Vastustajille voi aiheuttaa harmia antamalla miinuksia ampumalla heidät ennen tukikohdan tuhoutumista.

Illan tai melkeimpä yön aikana (pelasimme klo 21-23) tuli rallattua parisen tuntia ja sykkeet olivat tehokkaasti tapissa kokoajan. Keskisyke oli tällä kertaa 154 maksimin ollessa 184. Kaloreita parin tunnin zonettaminen kulutti 1293. Melko tehokasta yöaerobista siis.

Zonen pelaaminen on omalla kohdallani tervetullutta aerobista, sillä muutoin inhoan juoksemista yms. toimintaa yli kaiken. Zonea pelatessa en edes tajua treenaavani vaikka hiki lentää ja paikat ovat jumissa seuraavana päivänä. Zonessa tulee myös harjoiteltua kehonhallintaa ja tehtyä nopeita sprinttejä. Mikäli olet siis vauhdikasta lajia vailla, kokeile zonea!

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives