Victoria's Secret Fashion show 2015 @ New York

Jos joku ei jo tiennyt, suuren suuri VS Fashion Show fani ilmoittautuu. Syksy ja etenkin marraskuu on itselleni vuoden parasta aikaa, sillä silloin yleensä järjestetään Victoria's Secretin Fashion show. Odotan joka vuosi tätä tapahtumaa yhtä palavasti ja eilen yöllä enkelit saivat vihdoin taas siipensä.

Tarkoituksenahan on esitellä alusvaatteita, mutta kyllähän siivet ja upeat asut usein vievät päähuomion pois alusvaatteilta. Joka vuosi siivet vain kasvavat entisestään ja ei mikään ihme, että näiden parissa tehdään töitä jo vuosi ennen itse tapahtumaa. Show lähetetään kokonaisuudessaan joulukuun 8. päivä, joten sinne asti joudun odottamaan livekuvan kanssa, mutta tässä myös teille omasta mielestäni parhaimmat otokset, joita onnistuin löytämään tämän vuoden näytöksestä. Varoituksen sana: näihin tulet ihastumaan!

Oma lempiteemani tulee varmastikin olemaan talviteema näistä. Artistivalinnat myös vaikuttivat tänä vuonna erinomaisilta, mutta sanotaan sitten kun show on nähty livenä. Odottavan aika tulee olemaan pitkä, sillä haluaisin nähdä sen hetinyt enkä vasta kuukauden päästä. 

Lempienkelini on pitkään ollut Candice Swanepoel ja hyvänä kakkosena tulee tänä vuonna Fantasy Bra:ita kantanut Lily Aldridge. Myös Izabel Goulart kuuluu idoleihin, sillä hän on äärimmäisen kova treenaamaan. Lempiasuni oli näistä toiseksi viimeisessä kuvassa näkyvä asu. Voiko tuohon nyt olla ihastumatta? ♥ Kaikkihan näistä olivat aivan ihania ja nuo värikkäät siivet *sydänsilmäemoji*. Pure love. 

Mikä oli teidän lemppari näistä? :)
 1. Olis jännä tietää noitten alusasujen hintoja, ku noi näytösvaatteet on aina kalliimpia kuin normituotteet.. Mä niin jo odotan tulevaa New Yorkin reissua ja sitä, et pääsee kunnolla shoppaan VS <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin ois! Ainakin noi Fantasy brat taisi olla 2 miljoonan dollarin luokkaa, tosin ihan niissä hinnoissa toki kaikki ei liiku :) Varmaan noilla siivilläkin on aika paljon hintaa, kun ihan mitä tahansa materiaalia niissä tuskin käytetään ja samoin tietty kans korut. Kuolailin tänään jo VS:n tuotteita nettikaupassa, mutta tullihässäkän takia saa jäädä haaveeksi :/

   Poista
 2. Talviteema näyttää tosi ihanalta :) 8 kuvan asu on upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ja Candice ♥ Tulee mieleen yksi Britneyn musiikkivideo, missä oli samantyyppinen asu.

   Poista
 3. Oon varmaan eläny jossain purkissa, kun en oo koskaan kuullutkaan tälläisestä showsta! :D mutta ihanan kirkkaita värejä ja kauniita asuja on kyllä naisilla päällään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ehottomasti katsomaan tämän sitten kun ilmestyy! :) On meinaan melkoinen elämys. Ja noi perhoskengät myös, tahtoo ♥

   Poista

Designed by FlexyCreatives