Indiedays Inspiration day @ Maxine

Viikonloppu vierähti muissakin kivoissa merkeissä kuin pelkästään Megazonen parissa. Ennen kisoihin lähtöä ehdin kuin ehdinkin piipahtaa Indiedaysin Inspiration dayssä, johon olin suureksi ilokseni saanut kutsun. Onneksi itse kisat alkoivat niin myöhään, että ehdin tehdä nopean kierroksen yhteistyökumppaneiden pisteillä. 

Kyseessä oli itselleni ensimmäinen kerta, kun sain tähän päivään osallistua, joten kaikki oli uutta ja jännittävää. Olimme ilmeisesti tällä kertaa onnekkaita, sillä ruokatarjoilu oli edellisellä kerralla ollut lukemani mukaan hieman heikomman puoleinen. Onneksi näin, sillä sain maistaa mitä ihanempia herkkuja ruokavaliostani huolimatta. Olin antanut itselleni luvan syödä hieman vapaammin kisapäivinä ja onneksi näin, sillä chili-suklaajälkiruoka oli aivan mielettömän hyvää. Maxine toimi tällaisen tilaisuuden tilana äärimmäisen hyvin, sillä valoa riitti hyvin kuvaamiselle. 


indiedaysinspirationday1

indiedaysinspirationday8

Yhteistyökumppaneiden pisteillä tuli tosiaan piipahdettua melko kiireellä, sillä aikaa minulla oli varattuna tilaisuuteen osallistumiseen maksimissaan tunti. Olisin halunnut käydä kuvauttamassa itseni mm. Vagabondin pisteellä sekä käydä kokeilemassa hennatatuointeja, mutta aika ei yksinkertaisesti riittänyt jonottamiseen. 

indiedaysinspirationday2
Street Gastron herkkuja

indiedaysinspirationday3

indiedaysinspirationday4

indiedaysinspirationday5

Uudet silmälasit voisivat mahdollisesti olla pian ajankohtainen hankinta, sillä edelliset lasini alkavat olla hieman vanhahkot jo ja näkökin on selkeästi muuttunut vuosien varrella, sillä etenkään oikealla silmällä laseillakaan ei näe enää tarkasti. Vaikka kuvissani ei ole täällä varmaan koskaan silmälaseja nähtykään, omistan silti yhdet lasit. Näköni ei onneksi ole niin huono, että se vaikuttaisi oikeastaan mihinkään. Kärsin pienestä hajataitosta sekä oikeassa silmässäni taitaa olla -0,25. Ei siis tosiaan mikään huono tilanne. 

Tämän hetkiset silmälasini ovat punaiset Dolce & Gabbanan timanttiset lasit, jotka olen ostanut vuoden 2006 paikkeilla. Seuraavat lasit voisivat myös mahdollisesti olla muovisankaiset ja ehkä jopa mustat siinä tapauksessa jos joskus úusien lasien hankintaan päädyn.

indiedaysinspirationday6

indiedaysinspirationday7

Inspiration dayssa tuli bongattua monta tuttua bloggaajaa, mutta itse en uskaltanut sitten koskaan mennä kenellekään juttelemaan. Kaikki eivät onneksi ole yhtä ujoja, sillä Mari tuli reippaasti kysymään vieläkö olen pelaillut viime aikoina. Kysymys tuli jotenkin todella puuntakaa tuolla tilaisuudessa, mutta kohta juteltiinkin jo lennokkaasti peleistä myös Marian kanssa. Sitä keskustelua olisin voinut jatkaa paljon kauemminkin, mutta valitettavasti jouduin jo siinä vaiheessa lähtemään kohti kotia sekä Poria. Seurassa oli myös muita upeita leidejä, sillä kaksi yhden hinnalla-blogin Riikka ja Jennakin olivat siellä sekä Ihanaista-blogin Maria.

Kaiken kaikkiaan päivästä jäi kiva fiilis ja iso kiitos vielä Indiedaysille tilaisuuden järjestämisestä. Tilaisuuden tunnelmiin palataan vielä ruuan muodossa, sillä sain Santa Marialta mukaani tuotekassin, josta pääsen loihtimaan itse ihanan aasialaisen arkiruuan. 
 1. Upeita kuvia oot ottanu tapahtumasta *_*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Toi Fresitan piste oli kyllä tällaiselle joulufanaatikolle ehottomasti paras kuvauskohde!

   Poista
 2. No höh, olisin kyllä halunnu nähdä sutkin sielä! Oltiin kans aika nopealla reissulla tuola ja muutamia tuttuja bongailtiin. En ollu aiemmin tuola ollut ja oli kyllä hieno kokemus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, pitää (toivottavasti) ensi kerralla koordinoida osallistuminen sitten paremmin. Kiva kuulla, että sullakin oli hieno kokemus. Kävin tsekkaamassa lukaisemassa sun postauksen!

   Poista
 3. Ihania kuvia! Varmasti oli aivan mahtava tapahtuma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ehkä ens kerralla vois olla vielä enemmän treeniaiheista juttua näissä, muuten oli just passeli!

   Poista
 4. Hehe, meikäläiselle niin ominaista aina yllättää julkisella paikalla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eihän se nyt haitannu :D Jotenkin se tilanne tuli niin yllättäen, että hämmennyin vähän! Olin asennoitunut siihen, ettei tuolla nyt ainakaan kukaan tule juttelemaan pelaamisesta, mutta kuinka väärässä olin!

   Poista

Designed by FlexyCreatives