Victoria's Secret Forum

Victoria's Secretin Forumin liike aukesi vihdoin pitkän odotuksen jälkeen. Tiedotus sen suhteen olin vähintäänkin puutteellista vaikka tiesinkin odottaa sitä nyt marraskuun aikana. Onneksi luin liikkeen avautumisesta Victoria's Secretin Facebook-kirppariryhmästä ja sain suunniteltua ensimmäisen visiitin heti lauantaille. 


Liike oli juuri niin täynnä ihmisiä kuin sen olettikin olevan. Ihmisten seassa oli myös miltei 10 vartijaa, joten luulisi ainakin ettei liikkeestä lähtenyt paljoa tavaraa pitkäkyntisten matkaan. 


Itselläni oli selkeä visio siitä, mitä menin tänne hakemaan minulle ja Minnalle. Molemmat kun olemme VS hulluja, niin pitihän nyt Espoon tontun käydä hoitamassa myös Tampereelle pieni paketti jouluksi (jos vain posti kulkee). 

Henkilökunta myymälässä oli todella ystävällistä, josta ehdottomasti plussaa. Suomessa palveluasenne on välillä hieman hakusessa ja ymmärrän täysin, jos hymy ei enää kiireisen avajaispäivän jälkeen irtoaisi varttia ennen sulkemisaikaa. Myyjä kuitenkin opasti minut ystävällisesti etsimieni tuotteiden luokse ja kaiken kaikkiaan vierailusta jäi vain positiivinen fiilis tungoksesta huolimatta.


Näitähän minä olin hakemassa oikein kaksin kappalein. Victoria's Secretin talvituoksut, joita olimme yhdessä Minnan kanssa kuolailleet yhdestä blogista. Sovittiin silloin, että nämä käyn hakemassa meille mikäli näitä vain löytyy, sillä netin kautta näitä ei ollut saatavilla. Sinänsä harmi että netistä näitä ei saanut, sillä liikkeen hintataso oli valitettavan korkea. Bodymistit maksoivat 17,50 € / kpl, mikä on todella korkea hinta näistä omasta mielestäni. Netissä kun näitä saa parhaillaan alle 10 € kappalehintaan. Muutoin valikoima oli aika samanlainen kuin esim. lentokentän myymälässä. Kauheasti muuta en ehtinyt katsoa, sillä olimme Annin kanssa matkalla katsomaan nyrkkeilyä RIngside Fight Nightiin. 

Näissä tuoksuissa miellyttää ehdottomasti ihana ulkonäkö, mutta tietysti myös se itse tuokse. Itse rakastan kaikkia makeita VS:n bodymistejä ja Snow Mint onkin hieman erilainen valinta itselleni. Kyseessä ei ole niin makea tuoksu, mutta tämäkin tulee varmasti käytettyä aikoinaan. 

Moni oli ilmeisesti heti käynyt VS:n uudessa myymälässä. Kävikö teistä joku siellä ja mitä tykkäsitte? :)
 1. Mä en yllättäen täältä Turusta ole vielä päässyt käymään siellä, mut eipä oikeastaan haittaakaan :D Oon kuullut, että hinnat on ihan riistoa verrattuna vaiks ulkomaille tai netistä tilaamiseen :( Aika harmi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin ne on valitettavasti :/ Pitää siis harkiten käydä tuolla ainakin mun osalta :D Onhan toi kokoelmaki jo niin komee etten kyl enää tarvi mitään uutta vähään aikaan.

   Poista
 2. Tuli tästä mieleen, etten oo koskaan käyny yhdessäkään VS:n liikkeessä vaikka paljon matkustelenkin ja ulkomaillahan niitä on vielä vähän paremmin tarjolla :D Ehkä pitää korjata tää asia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No käy ihmeessä, ne kun on varmaan vielä niitä parempia liikkeitä :) Näissä missä mä oon käynyt niin on vaan asusteita ja tuoksuja lähinnä.

   Poista
 3. Moikka, mun blogista löytyisi sulle talvinen haaste :-)
  http://beawbe.blogspot.fi/2015/12/winter-tag.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooooo kiitos kunniasta! ♥ Lopetan nyt tän blogitauon ja käyn haasteen pariin :)

   Poista
 4. Itse kävin myös ihastelemassa VS liikettä. Pieni mutta niiiin täynnä kaikkea ihanaa!

  VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives