Kuulumisia pitkästä aikaa

Kerrankin kun olisi aikaa ja halua postata viime viikkojen tapahtumista niin sitten netti ei toimi, kuinka tyypillistä tuuria. Joulukuu on paahtanut melkoisella kiireellä ohitse, enkä ole vielä oikein sisäistänyt että jouluaatto eli vuoden odotetuin päivä on kolmen yön kuluttua. Jouluvalmistelut ovat vielä pahasti vaiheessa, vaikkakin kaikki lahjat ovat ostettuna. Joulukuusi pönöttää edelleen varastossa, mutta sentään siivous alkaa olla valmis. 

Huppari Nike *Saatu / Legginsit *SaatuBlogissakaan ei ole näkynyt päivän asuja vähään aikaan, sillä etenkin näiden etätyöpäivien asut ovat näyttäneet enemmän tai vähemmän näin rennoilta. Kun kotoa ei tarvitse lähteä työpaikalle, en juurikaan jaksa miettiä sen enempää mitä päälleni vetäisen. Muutoinkin kotona täytyy ehdottomasti hengailla rennoissa vaatteissa ja työpäivän jälkeen farkut ja kauluspaidat lentävät samantien lattialle. Myöntääkö moni muu tekevänsä näin? Tämän päivän asu on peräisin Defshopilta ja se on juurikin niin rento kuin etäpäivän asun kuuluukin olla. Mikäs sen parempaa kuin istua kotona luurit päässä palaverissa ja juoda Batterya. 

Kävimme viikko sitten Hiparin kanssa Argos-hallin joulunäyttelyssä ja vaikka sitäkin odotin kovasti etukäteen, se oli hieman floppi tänä vuonna. En tiedä aiheuttiko sen sitten Stockmannin nihkeä joulukuosi vai sitten vain yleinen joulufiiliksen puute, kun luntakaan ei ole näkynyt ja tuskin näkyykään.

Treenien suhteen on myös ollut hieman hiljaisempaa Bull’s All Outin jäljiltä ja juuri kun olin saanut motivaationi takaisin, flunssa tietysti iski ja keräsi omansa. Tänään lähden koittamaan onneani Megazoneen, että joskos treenaamisesta tulisi edes jotain. Pitää muistaa himmailla, sillä nenä on ollut harvinaisen tukossa, että ihan ahdistaa.


Töissä meno on onneksi rauhoittunut nyt joulua kohden ja itsekin saan nauttia keskiviikkona ensimmäisestä saldovapaastani. Suomeksi sanottuna olen tehnyt niin paljon ylitöitä, että voin pitää ainakin yhden päivän vapaata. Tästä luksuksesta en olekaan saanut nauttia koskaan aiemmin, sillä ÄSS-marketin aikoihin työaikoihin ei voinut sen kummemmin vaikuttaa etenkään osa-aikaisena. Nyt onneksi liukumat mahdollistavat välillä hieman pidemmät tai jopa aiemmat aamut. Jep, minäkin olen oppinut menemään töihin jo ennen kahdeksaa ja selviytymään siellä ilman Batterya.
Oulun reissustakin pitäisi tehdä myös oma postauksensa, vaikka siitäkin on jo kuukausi aikaa. Välillä sitä ilmeisesti kaipaa omaa aikaa ja rauhaa bloginkin parissa, useamminkin kuin kerran vuodessa. 

Tästä postauksesta tulikin nyt harvinaisen sekava soppa, mutta menköön. Seuraavana soppana muuten odotellaankin Jääkiekon u20 MM-kilpailuja, johon menen tekemään jälleen IT-hommia. Luvassa on tiukat pari viikkoa oikean ja jääkiekkoduunin välillä. IT-duuni tietää siis tiukkaa päivystämistä jäähallilla yömyöhään, mutta ainakin saa nähdä jälleen vauhdikasta jääkiekkoa livenä. u20-lätkä on melkein jopa parempaa kuin aikuisten, sillä junnulätkässä syntyy aivan erilaisia vauhdikkaita tilanteita, jotka jäävät puuttumaan aikuisten tasolla. Onneksi meillä on jälleen IT:n osalta sama tiimi kuin viimeksikin ja VIP-hostin hommat jäivät ensimmäisen vuoden jälkeen. Tällä kertaa en varmaankaan pääse keikkumaan Hartwall Areenan katolle verkkokaapeleiden kanssa, joka olikin yksi unohtumattomimpia kokemuksia viime kisoissa korkean paikan kammoiselle. 

Pelaamisen saralla asiat ovat muuttuneet siihen suuntaan, että ainakin toistaiseksi minun taikaponilla lentelyt aka WoWin pelaaminen on täysin jäissä. Itselläni meni ns. moti kiltalaisiini ja raidaaminen alkoi maistua niin puulta, että unsubbasin wowini suosiolla. Eipä siitäkään paljoa hyötyä ollut, sillä peliaika loppuu oikeasti vasta kahden viikon päästä vaikka en ole sitä viikkoihin enää pelannutkaan. Sen sijaan CS:GOta on tullut pelattua ahkerasti ja hankin itselleni jopa smurffiaccountin. Tietää siis mitä joulun välipäivinä on odotettavissa jääkiekon lisäksi.

Tällaisia kuulumisia tällä kertaa hieman pidemmässä muodossa. Ihanaa joulun odotusta kaikille! :)
  1. Kiva kuulla susta, olen ihan miettinyt mitä sulle kuuluu! :) Mä voin niin samaistua tohon, että välillä blogista pitää ottaa vaan taukoa.. Varsinkin jos on ollut sairastelua, niin kuin sullakin :/ Toivotaan että paranisit nyt ihan kunnolla! Ja hyvää joulunaikaa!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, ihana kun oot kaipaillu :) Oon kyllä käyny lukemassa sunkin postaukset, en oo vaan saanut aikaiseksi kommentoida :( Arvaa vaan tuliko tietysti flunssa vielä viikonlopuksi, mutta nyt alkaa hellittää onneksi. Ihanaa joulunaikaa sinnekin ♥ Eiköhän blogi tästä kuitenki lähde taas elpymään!

      Poista

Designed by FlexyCreatives