Joulupalloja @ Argoshalli

Kävimme Hiparin kanssa parisen viikkoa sitten perinteisellä Argoshallin reissullamme tarkastamassa Stockmannin Argoshallin joulunäyttelyn. Tämä oli nyt kolmas kerta putkeen kun suuntaamme ennen joulua tänne ja täytyy sanoa, että tämä oli kerroista ehdottomasti laimein. En tiedä mikä siellä varsinaisesti mätti, mutta jokin siitä vain puuttui tällä kertaa. Koristeet olivat itsessään nättejä ja ostinkin sieltä kotiin yhden jouluoksan, mutta siinä se. Ehkä se oli se ruma Stockmannin joulukuosi, jota heidän bannereissaan tänä vuonna käytettiin tai sitten se, että jouluosastolle oli edelleen sekoitettu tavaraa, joka ei sinne kuulu. 

Koristeet olivat jälleen aseteltu kauniisti ja osastolle oli kuitenkin luotu kaunis tunnelma mm. valaistuksen avulla. Osa koristeista meni tälläkin kertaa meiltä yli hilseen ja totesimme, että ilmesesti mm. mikä tahansa eläin on jouluinen jos siihen lisää kimalletta. Stockmannin joulupallot ovat kyllä kauniita, mutta niiden suht korkea hinta estää minua hankkimasta niitä. Mikäli haluaisin näistä tietyt pallot kuuseeni, olisi niitä oltava ainakin 10 samanlaista ja silloin hintaa kertyykin jo helposti se melkein 60 euroa niistä palloista ja se on enemmän kuin olen halukas niistä maksamaan. Osa palloista on myös yksittäin nättejä, mutta menettäisi sitten hohtonsa joko kuusen oksalla tai massassa.Nämä riikinkukkopallot olivat ehdottomasti nounou-listani kärkipäässä juurikin edellä mainituista syistä. Olen vakaasti harkinnut valkoisen muovikuusen hankkimista ensi jouluksi ja sellaiseen kuuseen tällaiset pallot eivät ainakaan sovi. Valkoinen kuusi vaatii ehdottomasti yksiväriset, heleän vaaleanpunaiset pallot, jollaiset minulta jo onneksi jo löytyykin. Pitänee siis tarkkailla joulunjälkeisiä alennusmyyntejä valkoisten kuusien varalta.

Tänään illalla on vihdoin tiedossa kuusen koristelu. Sekin piti tehdä jo pari viikkoa sitten, mutta olen suorastaan unohtanut. Huomaa kyllä, että tänä vuonna joulu ei ole ollut ensimmäisenä mielessä  vaikka yleensä odotan sitä kovin. Olin hankkinut Glitterin joulukalenterinkin hyvissä ajoin jo lokakuun alussa, mutta sekin osoittautui flopiksi ja päädyinkin jo avaamaan kaikki luukut muutama päivä sitten. Kaiken lisäksi kyseessä on ensimmäinen joulu kymmeneen vuoteen, kun minun ei tarvitse sietää kiukuttelevia asiakkaita kaupassa. 

Onko teillä jo kaikki jouluvalmistelut tehtynä? :)
 1. Minuunkin iski flunssa juuri sopivasti ennen joulua, joten osa valmisteluista on vielä vähän kesken, mutta onneksi parempi puoliskoni on hoitanut paljon hommia, jotka olisivat jääneet rästiin! :)

  Tänään on kuitenkin tarkoitus leipoa piparit ja tortut ja huomenna käydä hakemassa kaupasta viimehetken ruokaostokset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mulle iski myös. Ruokaostokset on myös tarkoitus tehdä tänään. On ainakin sillain mennyt tosi stressittä tämä joulu :)

   Poista

Designed by FlexyCreatives