Hey, I'm back!

Noniin, on aika päättää radiohiljaisuus blogin osalta. Kun ei ole halua kirjoittaa blogia niin ei sitten kirjoiteta. Näitä vaikeuksia on ollut jo pitkään, joten parin kuukauden totaalitauko teki hyvää. Nyt kun vuoden pimein aikakin alkaa olla ohi, on hyvä aika alkaa suunnittelemaan kevättä myös blogin osalta. Kevääksi on suunnitteilla monta ulkomaan reissua mm. Tukholmaan, Wieniin sekä Lontooseen, joten kirjoiteltavaakin tulee olemaan. 

Untitled

Mitä uutta sitten elämään kuuluu? Minulla on uusi asunto ja siellä on ihana, itse valitsemani vaalea sisustus. Ikea-kalusteiden kasaaminen tuotti päänvaivaa, mutta selvisin siitä todella hyvin. Olen myös saanut perheenlisäystä kissanpennun muodossa ja tämä ihanuus valvottaa minua riehumalla öisin. Teukka aka Teppo Winnipeg aka Teuksteri tulee saamaan oman esittelypostauksensa, mutta miksikään kissablogiksi tämä ei varmasti tule muuttumaan (eipä).

Untitled

Työrintamalla menee kaikinpuolin hyvin ja olenkin kohta ollut nykyisessä työpaikassani vuoden. Paljon on opittu, mutta paljon on vielä oppimatta. Kuitenkin mikä tärkeintä, olen viihtynyt työssäni äärimmäisen hyvin. Vapaa-ajalla salilla käyminen on vähentynyt, mutta eiköhän sekin asia vielä korjaudu. Megazonessa meillä on parin viikon päästä taas kisat Tampereella, ja samalla reissulla pääsen moikkaamaan ihanaa Minnaa, joka sai sanoa tahdon elämänsä miehelle nyt viikonloppuna ♥ Luvassa on siis paljon hääkuvien pällistelyä ja kuulumisten vaihtoa.


Viime viikonloppuna olin mukana järjestämässä Assemblyjä pitkästä aikaa ja lauantaina teinkin kevyen 16h työpäivän pitäen seuraa mm. Sponsoreille Loungessa. Viikonloppuun kuului tietysti myös CS:n seuraamista sekä pääsimpäs itsekin pitkästä aikaa pelikentille. Taidettiimpas myös ainakin alustavasti sopia, että ensi kerralla menen taas toteuttamaan CS-turnausta. 


Untitled

Jääkiekon seuraaminen on jäänyt vähemmälle, sillä valitettavasti Espoo Bluesin huono tilanne ei ole niin houkutteleva, että jaksaisin vaivautua hallille asti vaikka omistan kausikortin. Fanina toki pitäisi kannustaa seuraansa tilanteesta huolimatta, mutta omat rajani ovat tulleet vastaan. Kun kaikki kärkitason pelaajat jättävät joukkueen, ovat mahdollisuudet menestykseen melko ohuet. Miljoonajengit tuntuvat heittelevän oman joukkueen pelaajia miten päin tahansa kentällä eikä parhaansa tekeminen yksinkertaisesti riitä. Tästäkin aiheesta voisin helposti lätistä enemmän, mutta jääköön ainakin tältä erää.

Untitled

Mites teillä siellä ruudun toisella puolella menee? Mikäli teillä sattuu olemaan postaustoiveita, niitä otetaan nyt vastaan :) 
 1. Jee, kiva kun oot taas palannut postailemaan!:) Ja hei nyt äkkiä sisustuspostauksia, aivan ihanalta näyttää uusi koti!❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hyvin tuli kyllä jo sneak peakeja tässä postauksessa ;) Tänäänkin ehkä saattaisin jo keretä kuvaamaan kun oon nyt jo töissä, joten toivotaan hyvää ja valoisaa säätä!

   Poista
 2. Ikean kalusteet on mun mielestä just ihania koota! Tai sitten olen onnistunut vain löytämään kalusteita joita on oikeasti helppo koota...
  Musta tuntuu että toi sun karvapallosi saattaa hiipiä aika moneenkin postaukseen. Mutta ainakin se sopii väriensä puolesta sun sisustukseen niin eihän se haittaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo olihan toi yllättävän terapeuttista koota noita kyllä :) Sänky oli vaan kokonsa puolesta hieman hankala koota yksin, mutta onnistuin!

   Karvapallo tosiaan on kova tunkemaan mukaan joka asiaan, joten epäilen ihan samaa ;) ♥

   Poista
 3. Hehe, mikä sattuma, mulla on tänä vuonna just samoja matkakohteita mitä sullakin! :D Tukholmassa kävin juuri, Lontooseen on lähtö kahden viikon kuluttua ja juhannus menee Wienissä. :)

  VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives