Kärsimystä

Olin keskiviikkoiltana treeneissä, sillä meillä on kisat huomenna. Kaikki meni treeneissä hyvin, mutta ennen viimeistä peliä huomasin, että taashan sieltä on päänsärky hiipimässä. Päätin jättää viimeisen pelin väliin ja onneksi jätinkin, sillä en tiennyt vielä millainen yö ja seuraava päivä olisi tiedossa.

Minulla on aina ollut taipumusta migreeniin ja pääni tulee herkästi kipeäksi juuri vaikkapa zonessa, jossa juostaan täysillä usein se kaksi tuntia putkeen. Yleensä zonekassissani on aina buranapurkki mukana juuri näitä tilanteita varten, sillä useimmiten lääkkeen ajoissa ottaminen auttaa eikä mitään oikeaa päänsärkyä ehdi edes syntyä. Tällä kertaa lääkkeet olivat kotona ja vaikka otin heti 2 x 600mg Buranaa kotona, oli jo liian myöhäistä.

Kun migreeni iskee, se iskee useimmiten todella pahasti. Näkö menee, kaikki pienetkin äänet kuulostavat korvia särkevän kovilta ja mm. Teukan hyppääminen sänkyyn silkin pehmeästi tuntuu maanjäristykseltä. Keskiviikon ja torstain välinen yö oli melko lailla täysin uneton, sillä pääni tuntui räjähtävän. Kipu oli ilmeisesti peräisin pahoista niskajumeista, jotka onneksi helpottivat torstai-iltana.

Olin eilen poissa töistäkin, sillä yö meni pitkälti hereillä ja oksennellessa, valitettavasti. Olo ei myöskään helpottanut aamulla lääkkeidenkään avulla ja päivällä tuli nukuttua paljon. Ruoka ei maistunut ja toivoin vain, että kipu hellittäisi.

Tänään olo on onneksi hyvä vaikkakin todella väsynyt. Suunnitelmissa ei ole tälle illalle mitään sen erikoisempaa, sillä haluan rentoutua ennen huomista Tampereen reissua. Kenties iltani kuluu tietokoneella pelatessa ja Teuksterin kanssa hengaillessa.

Untitled
Oltiin Teukan kanssa ihan kanttuvei

Kisat eli Tampere Open pelataan Tampereen Megazonessa lauantaina klo 20 alkaen ja luvassa on taas yökisat. Ennen kisoja olen luvannut nähdä Minnaa ja tarkoitus on katsella heidän hääkuvansa läpi. Toivottavasti meidän joukku "Dpnt k" pärjää hyvin, vaikka kisat pelataankin kautta aikain kauheammalla laitteistolla eli Helioksella.

Tästä tuli kerrankin hieman erilainen postaus, mutta ei se elämä tosiaan ole aina niin ihanaa. Toivottavasti te muut ette kärsi migreenistä. Joku joskus sanoi jollain forumilla, että hänkin toivoisi hänelläkin olevan migreeni, sillä se kuulosti niin ”siistiltä”. Voin kyllä sanoa ettei migreenissä ole mitään hauskaa. Vai onko puolikuolleenna kivuissa makaaminen sitten jotenkin siistiä?

Kivaa viikonloppua teille kaikille! 
 1. Migreeni on kuulemma kamala ja oon kiitollinen, että itse olen säästynyt siltä *kopkop*.. Ja en vaan kestä, miten söpö Teukka on, mie haluun kans kisun!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toivotaan, että jatkossakin säästyt siltä *koputan myös puuta*. Teukka kiittää, purr ♥

   Poista
 2. Mukavan raikas lifestyle blogi, josta saa kivan kosketuksen sun elämään!!

  http://sillysali.blogspot.fi

  VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives