Sisustushaaveita kevääksi

Kevät on tunnetusti uuden alku, joten sisustuskin saa yleensä ainakin omassa kodissani pienen boostin keväisin. Koska kaikki on jo kodissani uuden uutta, kovinkaan paljoa tänne ei tarvita tällä hetkellä verhojen ja lamppujen lisäksi. Tällä hetkellä pärjään kodissani käytännössä keittiön valoilla ja verhoja en omista ollenkaan, sillä en osaa päättää missä niitä verhoja pitäisin. Tietysti verhotangoilla, mutta sängyn ja sohvan ollessa ikkunan vierellä niillä ei ole tilaa roikkua missään. Tällä hetkellä parhaana vaihtoehtona on sälekaihtimet, jotka saisi asennettua ikkunan sisään. Sen jälkeen voisin harkita esimerkiksi paneeliverhoja, joita ei sitten tarvitsisi siirrellä mihinkään. 

lexington-thumb1

Ostin itselleni joululahjaksi ihanan Lexingtonin vaaleanpunaisen kylpytakin ja nyt haaveilen saman merkin pyyhkeistä. Keittiöstä minulta löytyy jo Lexingtonin patalaput sekä keittiöpyyhkeet ja olisi ihana omistaa vielä pari pehmoista pyyhettä. 

PicMonkey Collage

Tuoreet kukat ja etenkin tulppaanit keväisin, tarvitseeko tätä perustella enemmän. Kuitenkin Teuksterin kotiuduttua en voi tulppaaneja hankkia, sillä ne ovat myrkyllisiä kissoille. Tällä hetkellä tietokonepöytääni koristaa ruusukimppu, mutta eivät ne tulppaaneille vedä vertoja. Näin kissaforumilla vinkin isosta lasilyhdystä, minkä sisälle tulppaanit voisi laittaa turvaan kissan hampailta. Täytyy pitää siis silmät auki isojen lasilyhtyjen kanssa ja mikäli tiedät mistä sellaisia saa, vinkkejä otetaan vastaan :)

PicMonkey Collage1

PicMonkey Collage2

Riviera Maisonin kynttilät ja viinilasit ovat olleet jo pidemmän aikaa hankintalistalla. Kynttiläjuttuja minulla on jo todella paljon entuudestaan, mutta voiko niitä oikeastaan olla liikaa? Yksi käytännöllinen hankinta olisi toinen maljakko, jotta voisin tosiaan hankkia enemmän niitä kukkia. 
songe-peili__0381439_PE556165_S4

Tämä Ikean peili tulee todennäköisesti löytymään juuri näin sohvan yläpuolelle aseteltuna kunhan vain pääsen sinne Ikeaan asti. Mikäli päädyn hankkimaan oman tangon kotiini, täytyy miettiä haluanko peilin kuitenkin sohvan ja työpöydän väliin, jotta peilistä näkisi jotain samalla kun treenaa. 


Tangon tulen todennäköisesti hankkimaan Fitpolelta, sillä EF-Sportilla on samanlaiset spinnitangot. Onneksi tanko on myös väritykseltään valkoinen ja sille on jo oma tilakin varattuna. Haluaisin kovasti jo esitellä uuden asuntoni, mutta täytyy odottaa valoisaa aikaa, jotta pääsen sitten kuvaamaan. Perjantaina on todennäköisesti taas etäpäivä, joten toivotaan perjantaille ihanaa auringonpaistetta ja ihanaa valoa. 

Miten teillä käy keväisin sisustusvimman kanssa? Kasvaako hankintalista yllättäen?
 1. Ehdottomasti, ainakin omalla kohdallani innostun joka kevät laittamaan kotia uudelleen! :) Tällä hetkellä tilauksessa on tikattu sängynpääty ja uusia koristetyynynpäällisiä. Keittiötä olen uudistanut jo tableteilla ja tietysti myös joka viikkoinen tulppaanikimppu on löytänyt paikkansa kodistani ♥

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, tikattu sängynpääty on varmasti ihana ♥ Mullakin oli samanlainen haaveissa joskus, mutta se ei taida enää sopia tämän hetken sängynrunkoon. Tuoreet tulppaanit on kyllä ♥

   Poista
 2. Ihania juttuja, etenkin nuo pehmoisen näköiset pyyhkeet <3 Miulle tulee välillä sisustuskärpänen eikä se enää katso vuodenaikaa! Näin keväisin tulee kyllä yleensä hävitysvimma, jolloin kaikki turha saa mennä roskiin tai myyntiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli aika tehokas hävitys käynnissä ennen joulua, kun heitin 2 isoa jätesäkillistä vaatteita UFFin laatikkoon. Tällä hetkellä mulla vallitsee täällä outo tilanne, ettei läheskään kaikissa säilytyslaatikoissa ole edes mitään :) Iskee se sisustuskärpänen mullakin usein, mutta keväällä kaikista pahiten. Syksyllä onkin sitten kotoiluvimma kynttilöineen :)

   Poista

Designed by FlexyCreatives