Meet me - Teukka aka Teuksteri

Pitkäaikainen kisuvauvakuume sai onnellisen päätöksen hieman yli kaksi viikkoa sitten maanantaina, kun alkuperäiseltä nimeltään ollut Poju saapui Rymättylästä luokseni. Olin laittanut Toriin ilmoituksen, jossa halusin antaa pitkäaikaisen kodin yhdelle tai kahdelle kissanpennulle. Minuun otti yhteyttä isomman kissalauman omistava nainen, jonka piti pienentää omaa perhettään. 

Jo alusta alkaen oli selvää, että kissan nimeksi tulee Teukka ja viralliselta nimeltään Teppo Winnipeg. Ikää Teukalla on kuusi kuukautta ja vaikka Teukka olikin aluksi todella arka ymmärrettävistä syistä, nyt ne ajat ovat jo kaikonneet ja mm. kuvassa näkyvä lampaantalja on tapettu jo moneen kertaan.


Untitled


Vaikka sainkin kissanpennun parissa viikossa, missään nimessä etsintä ei tuntunut helpolta. Todella moni piti minua liian nuorena kissan omistajaksi, asuntoni oli liian pieni, pentua ei anneta ainoaksi kissaksi tai tiesin liian vähän eläinkaupan ruokamerkeistä. Yksikin nainen löi luurin minulle korvaan, kun en osannut kertoa ilmeisesti tarpeeksi edellisen kissani erikoisruokavaliosta. Onneksi Teuksterille kelpaa tavallinen ruoka enkä joutunut sen kummempaan ristikuulusteluun kissan saatuani. Teukan tuonut pariskunta kertoi, että Teukan emon ottanut pariskunta oli kohdannut samoja tiukkoja vaatimuksia kuin minäkin ja he olivat etsineet kissaa jo yli vuoden. 


Untitled

Untitled

Tiedän jo nyt, että Teukasta tulee niin piloille lellitty kissa. Hänellä on nyt hankittuna kaikki muut pelit ja vehkeet paitsi valjaat, sillä täytyy vielä odotella parempia ulkoilukelejä. Rymättylässä asuessaan Teukka oli tottunut kulkemaan vapaasti pihalla ja hän olikin perheineen vain muuttanut omatoimisesti edellisille omistajilleen. 

Untitled

Teukan lempipuuhaa on tappaa lampaantaljaa sekä karvatyynyjä. Myös paljaat jalat ovat Teukan mieleen, joten pidähän kiinni varpaistasi jos kohtaat Teuksterin. Ennen Teukka tykkäsi piileskellä sohvan alla, mutta nyt rohkeuden kartuttua se olla retkottaa milloin missäkin. Välillä raapimispuun pesästä roikkuu tassu, välillä häntä ja joskus myös pää. 

Untitled

Mitäs lemmikkejä teiltä löytyy ja minkä nimisiä? :)
 1. Siis eikä! Onpa hän söpö :) Toivottavasti lähtee kaikki sujumaan hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruoka on alkanut parina viime päivänä maistumaan ihan eri tavalla, joten eiköhän pahin ujostelu ole jo myös riehumisesta päätellen selätetty :) Teukka kiittää! ♥

   Poista
 2. Voi ihana Teukka! <3 Mie rakastan kissoja yli kaiken ja ottaisin mieluusti tuollaisen karvapallon meillekin vaikka heti! Meidän asunto vaan oikeasti on ihan liian pieni ja vuokraisäntä arvostaa sileitä seiniä raavittujen sijaan :D Mutta en ymmärrä, miten jonkun mielestä joku kissarakas ihminen voi olla liian nuori ottamaan itselleen lemmikin.. mitä ihmettä ihmisten päässä liikkuu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo näemmä voi olla liian nuori, vaikka oon kuitenkin jo parin vuoden päästä 30v :D Mullakin on kuitenkin ollut myös aiemmin jo 2 kissaa, joten kokemustakin on. Otat sitten kissan heti kun muutat joskus isompaan asuntoon! :) Ei meilläkään ole kuin 35,5 neliötä, mutta onneksi luontokin on lähellä :)

   Poista
 3. Meillä koira, mutta mulla ollut kissoja monta vuotta-valkoisia ja yksi yksi sininen brittikissa.Rapsuja Teukalle <3

  Maiccu

  mansikoitajavaahtokarkkeja.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teukka kiittää rapsuista ♥ Mullakin on aiemmin ollut kissoja ja voi että tätä perheenlisäystä oli odotettu :)

   Poista
 4. Oi, onpas se soma ^____^
  Kissat on niin ihania, harmi kun meillä ei voi allergioiden takia pitää.. Mutta toisaalta, aikoinaan asunnossani temmelsi kolme kissaa ja koira joten ei ole ikävä jatkuvaa karvarallia imurin kanssa :D

  Nyt vain olen yhden kissan virallinen omistaja ja tämä karvakasa pitää hiirikantaa kurissa isäni luona. Ihana sitä on käydä paijaamassa aina, kissan silittäminen on vaan jotenkin terapeuttista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo karvaralli on tuttua ja myöskin hiekkaralli, kun tämä on erityisen kova kuoputtamaan tota hiekkalaatikkoa :D Oon ihan samaa mieltä, että silittäminen on tosi terapeuttista. Ihana myös kun saa kölliä tollaisen pehmeän nyytin vieressä ♥

   Poista

Designed by FlexyCreatives