OOTD 8/3/2016

Pitkästä aikaa tännekin blogiin saadaan asukuvia. Harvemmin jaksan töihin laittaa päälle mitään "sen erikoisempaa", mutta tällä kertaa halusin ottaa asukuvat. Asu on itsessään aika simppeli, mutta se kiinnitti ainakin töissä kaikkien huomion. Yleensä kun en näin hienosti töihin ilmeisesti pukeudu. Näistä asukuvista suuri kiitos Sofialle! ♥


Paita ja hame H&M, kengät Zalando / Anna Field
Ginasta tilattu ohut huivikin pääsi ensimmäistä kertaa käyttöön ja kaulassa pidin pitkästä aikaa rippiristiäni. Halusin silloin aikoinaan hieman erikoisemman rippiristin ja tämä onkin harvoista Kalevala-koruista oma suosikkini. Muutoin ne ovat olleet omaan makuuni hieman vanhahtavia.

Huivi Gina Tricot / rippiristi Kalevala koru / kello Michael Kors
Paidan olen ostanut viime vuonna jäähallin kirpparilta ja sillä taisi olla hintaa parisen euroa. Mikäli olet yhtä innostunut kirppareista kuin minäkin, suosittelen kyllä visiittiä Jäähallin kirpparille. Siellä tuli viimeksikin tehtyä huikeita löytöjä, mm. nahkabootsit niiteillä löysin 50 sentillä sekä Guessin ponchon 20 sentillä. Useimmiten kirppareilta tulee löydettyä edullisesti jopa aivan käyttämättömiä vaatteita, joten miksi ostaa mitään turhaan uutena. Ostin myös viimeksi kolmet farkut viidellä eurolla. 

Mitä te tykkäätte tästä asusta?
 1. Kiva asu :) Pitäs itekin metsästää tollanen siistimpi paita töihin. Meillä ei oo kovin tarkka pukukoodi, mut välillä olis kiva pukeutua virallisemmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ei meilläkään ole mitään virallista pukukoodia, kunhan nyt vain kuitenkin perussiistiltä näyttää. Kiva kuitenkin pukeutua 10v. kauppatätiuran jälkeen töihin vapaasti :)

   Poista
 2. Ompa ihana asu! :) se on huvittavaa, kun kerrankin jaksaa panostaa ulkonäköön ja pukeutuu kuten yleensä muut pukeutuu töihin (mie voin lähtee ilman meikkiä hupparissa..) ja kaikki on sillain "wou, ootpa panostanu" vaikka ite luulee näyttävänsä siltä kuin normaalistikin viitsiessään laittautua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Joo mäkin haluisin välillä lähteä ilman meikkiä töihin, mutta ei oikeesti viitti olla ilman. Vaikka toisaalta mikä pakko olisi meikata?

   Poista

Designed by FlexyCreatives