Söpöysvaroitus: Teukka ♥

Hei kaikki mun karvaiset ja ei niin karvaiset kaverit. Täällä kirjoittelee tällä kertaa Teukka eli tuo karvainen makkara mötkö, joka Äitin mukaan vaan retkottaa päivät pitkät ilman mitään oikeaa tekemistä. Mitä se nukkuminen sitten on jos ei oikeaa tekemistä? Mä ajattelin jakaa teille ihan todisteita kuvien muodossa siitä, että teen mä oikeasti muutakin kun vaan nukun.


Tässä kuvassa Äiti oli vieny mut just ekaa kertaa ulos, siis ULOS voitteko kuvitella. Kuten näätte, oon ihan kauhusta kankeana ja mun jalat ei kanna sitten ei yhtään. Onneks Äiti vei mut takaisin sisälle heti kolmen minuutin ulkoilun jälkeen ja sit se vielä uhkaili et tultais pihalle joskus uudestaan...


Okei, tässä kuvassahan mä nukun mut saan varmaan anteeks kun oon niin älyttömän söpö? ♥ Kerrankin en vedä rallia niinkuin Äiti sanoo.


Tässä kuvassa oon kuulemma just se kuuluisa karvainen makkara. 


Ah, mä en tiiä mitään ihanempaa kuin Äitin Invisibobble-ponnarit. Kaivan ne vaikka laatikosta itte jos Äiti ei tajua niitä mulle antaa muuten. Se jostain syystä saa hepulin aina kun se löytää noi katkenneena. Emmä vaan tajua, että mikä siinä mättää..


Tässä mä oon vähän uninen viime perjantaina, kun katoin ku Äiti teki töitä kotona. En taaskaan saanu olla avuksi ja istua näppiksen päällä. Kai mä sit vaan nukuin. 


Linnea-täti kävi kylässä ja täältä mä löysin hyvän piilopaikan. Ei ne tajunnu ettiä mua täältä sen uuden tädin kanssa vaikka se olikin sit loppujen lopuks ihan kiva.


Aina se vaan kuvaa mua..


Etenkin sillon ku Äiti pelaa CS, mä tykkään istua lähellä tota sinistä nappulaa ja aiheuttaa Äitille stressiä. Kerran mä painoin sitä kesken matsin ja Äitin kone sammus kesken kaiken ja sit mä melkein jouduin viel jäähylle mun toiminnasta. Itepähän huus liikaa eli ihan oikein sille.


No okei, kyl mä oikeesti nukun paljon. Varmaan kyl vaan noin 80% päivästä ja välillä jopa öisinkin sillonku Äiti ottaa mut viereen. Tässä mut on peitelty päikkäreille ja ai että mä tykkään ♥ Tänään me ei otettu yhteisiä päikkäreitä kun Äitillä oli kiire johonkin salille. Noh saimpahan riehua yksin kotona sillä aikaa!

Purrr, tällaisia oli mun kuulumiset tällä kertaa. Ihanaa viikkoa kaikille t. Teukka ♥
 1. Voi ihana Teukka! <3 Ja miten hyvin se maastoutuukaan tuonne siun tyynyjen keskelle!! :D Voi, kissakuume vaan pahenee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pitää kuvata tänne vielä leikkivideoita yms. ihan vaan pahentaakseni sun kissakuumetta ;D

   Poista
 2. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍😍😍

  VastaaPoista
 3. Voi ei mä tyrskäytin teet ulos nenän kautta ton ensimmäisen kuvan kohdalla! Kertoo niin täysin kissan mielipiteen sun "hirveästä" teostasi! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, anteeks Teukan puolesta :D Joo ilme kyllä kertoi kaiken!

   Poista

Designed by FlexyCreatives