Takana 3400 kilometriä

Huhhuh, kotiuduttiin reissusta jo maanantaina illalla, mutta olen ollut niin poikki kaikesta ajamisesta etten ole jaksanut tulla päivittelemään reissukuulumisia. Niitä saatte blogin puolella odottaa myös ensi viikkoon, sillä lähden huomenna Megazonen SM-kisoihin Jyväskylään ja tulen sieltä vasta myöhään sunnuntaina. Blogissa ollut arvontakin päättyi sunnuntaina ja voittaja on arvottu: Iberon kesäkorusetti lähtee Niinalle :) (Sinulle on lähetetty sähköpostia!)

Reissun jälkeen olen myös palannut salille, sillä kaiken istumisen jälkeen jalat ja selkä olivat niin jumissa kuin vaan ne voivat olla. Tänään alkaa viimeiset valmistautumiset kisoihin ja aionkin käydä hieman kävelemässä ja pelaamassa Pokemon GO:ta, jonka latasin eilen. En ole koskaan ollut kova Pokemon-fani, mutta täytyyhän tuota uutta villitystä kokeilla :)

Nyt on kuitenkin aika lähteä parvekkeelle ottamaan aurinkoa ja nauttimaan kesästä! Pohjois-Norjassa oli vain 10 astetta lämmintä, joten siellä ei kunnon kesäkeleistä päästy nauttimaan. Palaillaan! :)
  1. Voi ihania maisemia! :) Innolla jään odottelemaan, millainen reissu siulla on ollut!

    VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives