FitFarm Bikini Challenge: Lähtötilanne 26.8.2019

Uusin startti FitFarmin Bikini Challengelle tapahtui tänään ja nyt edessä olisi jälleen 10 viikkoa rutistusta edessä. Olen ollut yhtäjaksoisesti mukana BC:llä nyt jo 19 viikkoa ja tällä hetkellä tämä maaginen päivä ei juuri normielämää hetkauta. Lähdin huhtikuussa tavoittelemaan pysyvää elämäntapamuutosta ja tiesin jo silloin, että aion olla mukana BC:llä ainakin 29 viikkoa, jotta omaksun uudet elintavat pysyvästi.

Nämä menneet 19 viikkoa ovat purreet hyvin ja olen alkanut jälleen nauttia kotitreeneistä sekä olen aloittanut aktiivisen lenkkeilyn. Kiloja on pudonnut keväästä noin 5 kiloa ja eilen aamulla painoin 70.7 kiloa. Pidin eilen herkkupäivän, joten tämän aamuinen paino olikin sitten hieman enemmän. Halusin pitää herkkupäivän eilen, sillä haluan maksimoida hiilaritankkauksen hyödyt ennen tätä seuraavaa valmennusta. Aion tulevina viikkoina noudattaa jälleen vähähiilarista ruokavaliota, joten ylimääräiset hiilarit olivat tärkeitä juuri tähän väliin.

Paino nousi vain päivässä yli kaksi kiloa, mutta nopeastihan nämä kilot tästä katoavat. Painoin tänään aamulla 72,9 kiloa ja pohdinkin, että lähdenkö seuraamaan valmennuksen aikana tämän vai eilisaamun painoa, sillä tankkaus tosiaan hieman vääristää painoa, vaikka toki tällä hetkellä sen 72,9 kiloa painankin.


Lähtötilanne 26.8.2019


Paino: 72,9 kiloa
Hauiksen ympärys: 31 senttiä
Lantion ympärys: 100 senttiä
Reiden ympärys: 61 senttiä
Rinnan ympärys: 94 senttiä
Rinnan alta: 82 senttiä
Vyötärön ympärys: 78 senttiä
Navan kohdalta: 93 senttiä


Tällä valmennuksella haluan edelleen keskittyä rasvanpolttoon ja asetin jälleen uudet tavoitteet tälle kymmenelle viikolle. Haluaisin pudottaa painoa vielä muutaman kilon ja tähtään noin 65 kilon painoon. Haluaisin myös erityisesti saada jenkkakahvat pienentymään, vaikka valitettavasti paikallinen rasvanpoltto ei olekaan mahdollista. Haluaisin myös kiinteyttää käsivarsiani ja aionkin treenata kotitreenien ohessa ahkerasti myös käsiä ylimääräisenä treeninä. Aion myös jatkaa lenkkeilyä kaksi kertaa viikossa ja käydä Megazonessa kerran viikossa.


Viime valmennuksella minulla oli käytössä omat kirimaalini, joissa jokaisessa oli luvassa oma palkintonsa onnistumisessa. Kirimaaleja pidin aina -2,5 kilon pudotuksen jälkeen ja voisin ottaa käyttöön saman systeemin kuin viimeksikin. Odotan painon putoavan noin 5 kiloa tässä 10 viikon aikana, joten 2,5 kilon ja 5 kilon pudotukselle en kovin isoja palkintoja myönnä, mutta JOS pääsisin 7,5 kiloon, voisin käydä esimerkiksi kampaajalla tai hankkia itselleni jotain isompaa.


Tällä kerralla myös mieheni on kanssani bikinillä, joten kotoa löytyy valmennukselle enemmän tukea! Saa nähdä millaisia tuloksia tällä kertaa tulee! :)

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives