Uusi luottoreppu Gaston Lugalta + ALENNUSKOODI

Kaupallinen yhteistyö: Gaston Luga


En ole koskaan ollut reppuihmisiä enkä kyllä edes laukkutyyppiä. Kannan laukkua mukanani lähestulkoon pakosta, sillä kannan päivittäin mukanani kannettavaa tietokonetta ja se vaatii tarpeeksi ison laukun tai repun. Inhoan yli kaiken sellaisia perusmallisia läppärilaukkuja ja lisäksi kärsin hartiakivuista, joita yhdellä (ja aina samalla) olalla kantaminen ei lievittänyt lainkaan. Jos olen liikkeellä "vapaalla", yleensä minulla ei ole edes laukkua mukanani, sillä tarpeellisina asioina kannan mukanani ainoastaan puhelinta, yhtä kotiavainta sekä korttikoteloa. Olisi siis pöljää kantaa mukanaan isoa laukkua, jossa nämä kolme pientä tavaraa pyörisivät pohjalla. Edes silloin kun Eveliina oli aivan vauva, en koskaan kantanut mukana hoitolaukkua, sillä ylipäänsä inhoan asioiden mukana kantamista.

Sain valita heinäkuussa Gaston Lugan valikoimasta repun, jota olenkin nyt käyttänyt säännöllisesti repun saapumisesta saakka. Täytyy myöntää, että tästä laukku/reppukammoisesta tyypistä on tullut reppujen suuri fani. Gaston Luga on ruotsalainen yritys, joka valmistaa pääasiassa reppuja. Brändi on saanut inspiraationsa ranskalaiselta matkailijalta, joka oli teettänyt itselleen tyylikkään, mutta käytännöllisen repun.
Gaston Lugan reput valmistetaan laadukkaista materiaaleista. Kankaat ovat vahvoja ja kestäviä sekä reppujen kannet on valmistettu synteettisestä nahasta. Repuissa on myös pieniä kauniita yksityiskohtia. Repuissa on runsaasti pakkaustilaa ja repun sisällä on mm. oma pehmustettu tasku, johon mahtuu 11-13" läppäri. Repuista löytyy myös yksi Gaston Lugan tavaramerkeistäi eli repun taakse piilotettu passitasku. Itse pidän matkakorttiani kyseisessä taskussa, sillä siellä se on tallessa, mutta helposti löydettävissä.

Gaston Luga toimii useissa maissa ja he pyrkivät jatkuvasti kehittämään toimintaansa korkeampien standardien mukaisesti. Yritys on myös sitoutunut pienentämään hiilijalanjälkeään käyttämällä mahdollisimman ympäristöystävällisiä toimitus- ja kuljetusmetodeja.Oma reppuni on malliltaan "Clässy" ja väriksi valitsin poikkeuksellisesti kokomustan. Vaihtoehtona olisi ollut myös osittain vaaleanpunainen versio, mutta kokomusta miellytti tällä kertaa enemmän omaa silmääni. Sain Gaston Lugalta myös passikotelon ja se on kaikeksi onnekseni vaaleanpunainen, joten jotain tyyliuskollisuutta sentään löytyy!

Olen käyttänyt nyt omaa reppuani noin kuukauden päivät ja olen ollut erittäin tyytyväinen. Kannan päivittäin työmatkallani mukana läppärin lisäksi useita eväsboxeja, sillä Bikini Challengen ruokavalion noudattaminen vaatii melkoisen ruoka-arsenaalin mukana kantamista päivittäin. Työpäivän aikana syön nimittäin kolme kertaa eli töissä syön aamiaisen, lounaan sekä välipalan. Kaikki mahtuvat helposti mukaan ja kipeät hartiat kiittävät, kun paino jakautuu tasaisesti molemmille hartioille.

Gaston Luga halusi tarjota myös teille mahdollisuuden hankkia reppuja edullisemmin. Koodilla CAMILLAA15 saat -15% alennuksen Gasotn Lugan tuotteista ja koodi on voimassa vielä noin kaksi kuukautta. Jokaisen tilauksen yhteydessä saat myös passikotelon veloituksetta tilaukseesi! Gaston Lugalla on myös ilmainen toimitus sekä palautus.

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives